Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΣΕΠ Πρόσκληση θέσης στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότητσης: Η προθεσμία αιτήσεων

ΑΣΕΠ

Ανακοινώθηκε από τον ΑΣΕΠ η προθεσμία αιτήσεων και οι προϋποθέσεις για θέση στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Τι ισχύει.

Εκδόθηκε η ΑΣΕΠ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την πλήρωση θέσης Διοικητικού Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” και στους ιστότοπους του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του ΑΣΕΠ (www.minadmin.gov.gr και www.asep.gr αντίστοιχα).

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην πρόσκληση του ΑΣΕΠ

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω Πρόσκληση  έχουν τα μέλη του Μητρώου του άρθρου 1 του Ν. 4369/2016, καθώς και υποψήφιοι που δεν υπηρετούν στο δημόσιο τομέα κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 1 περ. α΄ του Ν. 4369/2016.

Για τη συμμετοχή τους στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου. Με την αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, προκειμένου οι υποψήφιοι να αξιολογηθούν πληρέστερα κατά τη διαδικασία επιλογής από το Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Διοικήσεων (Ε.Σ.Ε.Δ.) του άρθρου 10 του Ν. 4369/2016.

Η προθεσμία, οι οδηγίες και οι διευκρινίσεις

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφιότητας θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr – Βοήθεια → Εγχειρίδια Χρήσης).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 και λήγει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017.

Για τυχόν  τεχνικές  διευκρινίσεις  και μόνο  σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100), τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00, ή μέσω email στο helpdesk@asep.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις