Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

ΑΣΕΠ: Τα αποτελέσματα ενστάσεων για τις θέσεις ευθύνης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΑΣΕΠ

Τα αποτελέσματα ενστάσεων για τις θέσεις ευθύνης στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ. Δείτε τους πίνακες.

Τους πίνακες κατάταξης μετά την υποβολή ενστάσεων και των αποτελεσμάτων αυτών ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση έξι (6) θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007), όπως ισχύει, καταρτίσθηκαν, από το 1ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (1οΕΙ.Σ.Ε.Π.), οι αναμορφωμένοι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων που προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων για τη Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, από την 4η Απριλίου 2018, κενώθηκε η θέση ενός (1) Συμβούλου, μέλους του ΑΣΕΠ, λόγω παραίτησης και ενημερώνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος, που έχει τα κατά νόμο προσόντα και ηλικία για την κατάληψη της συγκεκριμένης θέσης, δύναται να υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 2 του Ν. 4325/2015.

Δείτε εδώ τους πίνακες με τα αποτελέσματα μετά τις ενστάσεις.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις