Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται ότι βίασε 27χρονη – Δεν έχει παραδοθεί η ιατροδικαστική εξέταση

Ασπρόπυργος: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που κατηγορείται ότι βίασε 27χρονη – Δεν έχει παραδοθεί η ιατροδικαστική εξέταση

Ελεύθερος αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου, ύστερα από την καταγγελία 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο λεωφορείο εταιρείας το πρωί της περασμένης Δευτέρας (13.5.2024) στον Ασπρόπυργο.  

Ο 46χρονος οδηγός του λεωφορείου, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορείται από την 27χρονη υπάλληλο για βιασμό, καθώς σημειώνει ότι τη βίασε με απίστευτη αγριότητα μέσα στο πούλμαν της εταιρείας στον Ασπρόπυργο.  

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία της 27χρονης ότι ο 46χρονος της έστησε παγίδα και τη βίασε άγρια, ενώ η ίδια περίμενε το λεωφορείο στον Προαστιακό του Ασπρόπυργου για να τη μεταφέρει στην εργασία της.

Όπως υποστήριξε η 27χρονη, ο 46χρονος με το πρόσχημα ότι το πούλμαν ήταν γεμάτο, της είπε ότι θα επιστρέψει στη συνέχεια για την ίδια ώστε να τη μεταφέρει στην εταιρεία.

Ο ίδιος επέστρεψε και τη μετέφερε σε ερημική τοποθεσία όπου της επιτέθηκε σεξουαλικά και τη βίασε, σε σημείο να υποστεί αιμορραγία στα γεννητικά όργανα.

Στη συνέχεια την άφησε στην εταιρεία λέγοντάς της να ηρεμήσει… 

Η 27χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της στην αστυνομία και περιέγραψε τι πέρασε στα χέρια του 46χρονου και μεταφέρθηκε σε κλινική για εξετάσεις και παροχή βοήθειας.

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος

Ο άνδρας μετά την απολογία του και τον ορισμό τακτικής δικάσιμου αφέθηκε ελεύθερος. Ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος είναι ότι ακόμα δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία η ιατροδικαστική εξέταση. 

Μόλις η ιατροδικαστική εξέταση της 27χρονης παραδοθεί στις Αρχές, τότε θα κληθεί εκ νέου για απολογία. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις