Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ασπρόπυργος: Ηλικιωμένη έζησε τον εφιάλτη από ληστές – Την ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι της

Ασπρόπυργος: Ηλικιωμένη έζησε τον εφιάλτη από ληστές – Την ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι της

Θύμα άγριας επίθεσης και ληστείας έπεσε μια ηλικιωμένη στο σπίτι της στον Ασπρόπυργο, καθώς ξυλοκοπήθηκε από τους ληστές, με τα σημάδια από την κακοποίηση να είναι εμφανή στο πρόσωπό της.

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ και περιγράφοντας την τρομακτική της εμπειρία, η κ. Χρυσούλα ανέφερε ότι η ληστεία έγινε λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Κυριακής (13.2.2022), καθώς οι ληστές παραμόνευαν την ώρα που η ίδια έμπαινε στο σπίτι της στον Ασπρόπυργο.

Ο αδίστακτος ληστής την ξυλοκόπησε με απίστευτη βιαιότητα και τις προκάλεσε μώλωπες από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα της, παρότι η ίδια δεν αντιστάθηκε. Η ηλικιωμένη δήλωσε ότι της φώναζε «τα λεφτά σου, τα λεφτά σου».

«Ήταν τέσσερα – πέντε άτομα. Αν ερχόντουσαν και άλλοι θα με σκότωναν», δήλωσε εμφανώς σοκαρισμένη η ηλικιωμένη στην τηλεόραση την ΕΡΤ. Μάλιστα, ο δράστης της έκλεισε το στόμα για να μην ακουστεί στη γειτονιά, καθώς σύρθηκε μέχρι την πόρτα για να φωνάξει για βοήθεια.

Οι κινήσεις των ληστών καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους ενώ παράλληλα έχει βρεθεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος με το οποίο διέφυγαν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις