Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ασπρόπυργος: Καρέ καρέ η δολοφονία του 28χρονου από τον 46χρονο Ρομά στον καταυλισμό

Ασπρόπυργος: Καρέ καρέ η δολοφονία του 28χρονου από τον 46χρονο Ρομά στον καταυλισμό

Του τηλεφώνησαν οι αξιωματικοί της ασφάλειας και μετά από μεγάλη κουβέντα κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί. Είναι ο 46χρονος Ρομά, ο οποίος για ασήμαντη αφορμή μετά από τσακωμό σήκωσε το 9άρι πιστόλι και δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 28χρονο στον καταυλισμό του Ασπροπύργου.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μετά τη δολοφονία του νεαρού στον καταυλισμό του Ασπροπύργου, επιβιβάστηκε στο οικογενειακό Toyota Yaris με την 45χρονη σύζυγό του και τα τρία ανήλικα παιδιά του και εξαφανίστηκε, προκειμένου να λουφάξει για μερικές ημέρες.

Όμως, οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να πάρουν το τηλέφωνό του από τους  συγγενείς του και να τον καλέσουν. Οι ειδικοί αξιωματικοί μετά από μεγάλη  κουβέντα κατάφεραν τελικά να τον πείσουν να παραδοθεί.

Για ασήμαντη αφορμή

Το σκηνικό του θανάτου στήθηκε στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας (28.08.23) στη θέση Νέα Ζωή Ασπροπύργου. Ο δράστης ηλικίας 46 ετών με το όπλο στα χέρια, μετέβη στην οικία του 28χρονου και άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Πάνω σε μια έκρηξη θυμού, σήκωσε το 9αρι πιστόλι και πυροβόλησε τέσσερις φορές στον αέρα, όπως είπε στους αστυνομικούς για εκφοβισμό. Μια σφαίρα «καρφώθηκε» στο κεφάλι του θύματος, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Στη συνέχεια, ο 46χρονος Ρομά αποχώρησε με την 45χρονη σύζυγό του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του με το αυτοκίνητό του μάρκας Toyota Yaris προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα μετεφέρθη από οικεία  στο νοσοκομείο Θριάσιο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι οι συγγενείς του θύματος είχαν βάλει φωτιά στο σπίτι του δράστη. Από το χώρο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, συγκέντρωσε βιολογικό υλικό και τρεις κάλυκες πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9mm, τέσσερα φυσίγγια  πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9mm και μια υφασμάτινη θήκη πυροβόλου όπλου. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις