Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ασπρόπυργος: Καταζητούμενος Ρομά είχε συλληφθεί για την καταδίωξη με νεκρό στο Πέραμα

Ασπρόπυργος: Καταζητούμενος Ρομά είχε συλληφθεί για την καταδίωξη με νεκρό στο Πέραμα

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος αστυνομικός. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Tlive”, ένας από τους Ρομά που καταζητείται για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο, είχε συλληφθεί για την καταδίωξη στο Πέραμα το 2021, όταν είχε πέσει νεκρός ένας συγγενής του. 

Τότε, είχε διαφύγει, αλλά συνελήφθη στη συνέχεια και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο καταζητούμενος Ρομά ήταν υποχρεωμένος να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος, κάτι που δεν έκανε ποτέ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Α.Τ. Περάματος είχε ενημερώσει, αλλά κανείς δεν το αναζήτησε… μέχρι σήμερα, που εμπλέκεται εκ νέου σε υπόθεση καταδίωξης με νεκρό.

“Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε την έναρξη της ίδρυσης τσιγγάνικης μαφίας. Οργανώνονται οι τσιγγάνοι κακοποιοί, απεγκλωβίζονται από τα αφεντικά τους και πλέον θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τα ηνία και να ιδρύσουν τσιγγάνικη μαφία”, ανέφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις