Site icon NewsIT

Ασπρόπυργος: Νεκρός 40χρονος μετά από καυγά σε καταυλισμό Ρομά

19.03.2024 | 06:46
Ασπρόπυργος: Νεκρός 40χρονος μετά από καυγά σε καταυλισμό Ρομά

ΑΡΓΟΣ - Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το απογευματινό τροχαίο στην οδό Κανάρη στο Άργος, με θύμα 33χρονο αστυνομικό ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο το μηχανάκι που οδηγούσε ο 33χρονος προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, στην οδό Κανάρη στο Άργος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ναυπλίου αλλά δυστυχώς κατέληξε. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 5:30 το απόγευμα . Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ένας άνδρας 40 ετών εντοπίστηκε νεκρός σε καταυλισμό Ρομά λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ξημερώματα προς Τρίτη (19.3.2024) στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας, που βρέθηκε νεκρός στον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Κουτάλα στον Ασπρόπυργο, δεν είχε τραύμα από σφαίρα ή αιχμηρό αντικείμενο.

Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε εμπλακεί σε καυγά με άλλο άτομο.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να δείξει η νεκροψία – νεκροτομή, πάντως, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, ο άνδρας φέρει βαριές κακώσεις σε πολλά σημεία του σώματός του.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τα ακριβή αίτια του τραγικού περιστατικού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version