Ελλάδα

Βραυρώνα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς που πέταξαν το μωρό τους στα σκουπίδια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι γονείς του μωρού που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη Βραυρώνα μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Κατά πληροφορίες και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν πως τέλεσαν το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας από κοινού που τους έχει απαγγελθεί.

Η 24χρονη μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε κατά την απολογία της πως όταν γέννησε το βρέφος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου εργαζόταν, λιποθύμησε.

Όταν πια ανέκτησε τις αισθήσεις όπως ισχυρίζεται διαπίστωσε πως το βρέφος δεν είχε σημάδια ζωής, καθώς δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο.

Τότε, φέρεται να ισχυρίστηκε πως πανικοβλήθηκε και πήρε την απόφαση να το πετάξει, βάζοντάς το σε σακούλα σκουπιδιών.

Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ενώπιον της ανακρίτριας πως αυτή η απόφαση ήταν λάθος της και ζήτησε συγγνώμη για αυτήν την πράξη της. «Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια.

Η 24χρονη μάλιστα ζήτησε να μην προφυλακιστεί επικαλούμενη το γεγονός πως εργάζεται και στέλνει λεφτά στην πατρίδα της, για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

Ο 23χρονος πατέρας του βρέφους από την πλευρά του υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό.

Επιπλέον, ισχυρίστηκε, αλλάζοντας όσα είπε στην αστυνομία, πως δεν γνώριζε τι υπήρχε στη σακούλα που πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Επιπλέον, φέρεται να υποστήριξε ότι η σύντροφός του του αποκάλυψε την πράξη της ενώ βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην 24χρονη γυναίκα.

Σε κάθε περίπτωση και ο πατέρας και η μητέρα του νεογνού ισχυρίστηκαν πως είναι λυπημένοι με την απώλεια του μωρού, για το οποίο είχαν αποφασίσει ακόμα το όνομα που θα του έδιναν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τις πληγές της μετρά η Ρόδος από την κακοκαιρία θρηνώντας έναν νεκρό: Μεγάλες καταστροφές και στην Εύβοια - Ποια σχολεία θα είναι κλειστά
Νέο κύμα βροχοπτώσεων και καταιγίδων αναμένεται να επηρεάσει περιοχές της χώρας από το βράδυ της Παρασκευής έως το μεσημέρι του Σαββάτου
Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Ρόδο
Κακοκαιρία στη Ρόδο: Ένας νεκρός, πάνω από 30 διασώσεις και 200 αντλήσεις υδάτων – 264 χιλιοστά βροχής μέσα σε λίγες ώρες
Δραματικός είναι ο απολογισμός από τις ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν τη Ρόδο την Τετάρτη (14.10.2026) - Πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις, κατολισθήσεις και μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο
Κακοκαιρία στη Ρόδο
Θεσσαλονίκη: Κοντέινερ με «γυαλιά ηλίου και χάντρες» έκρυβε 3.081 όπλα – Στιλέτα, σπαθιά και σιδηρογροθιές εντόπισε η ΑΑΔΕ
Μεγάλη κατάσχεση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Το φορτίο είχε ξεκινήσει από την Κίνα με προορισμό τη Βουλγαρία και εντοπίστηκε έπειτα από έλεγχο με ακτίνες Χ
Τα όπλα που εντόπισε η ΑΑΔΕ