Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ασπρόπυργος: Πέθανε ο 54χρονος υπάλληλος σεκιούριτι που τον ξυλοκόπησαν και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Ασπρόπυργος: Πέθανε ο 54χρονος υπάλληλος σεκιούριτι που τον ξυλοκόπησαν και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Πέθανε ο 54χρονος υπάλληλος σεκιούριτι που είχε δεχθεί πριν από μερικές ημέρες επίθεση από συμμορία ληστών στον Ασπρόπυργο, όπου τον χτύπησαν βάναυσα και του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Ο 54χρονος άνδρας έκανε περιπολία με το αυτοκίνητό του γύρω από το υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο στον Ασπρόπυργο, το οποίο φύλαγε ως υπάλληλος σεκιούριτι. 

Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή οι φίλαθλοι της ΑΕΚ με ανάρτηση στα social media, ενώ το τελευταίο 24ωρο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο άνθρωπος ήταν κλινικά νεκρός.

Η ανάρτηση:

Το χρονικό

Η επίθεση και ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (15.7.2023) στην περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου στο ΧΥΤΑ. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, περίπου στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στον 54χρονο, που εκείνη την ώρα έκανε περιπολία με το αυτοκίνητο του έξω από το υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο.

Οι δράστες αφού χτύπησαν τον 54χρονο, του πήραν το αυτοκίνητο του το οποίο λίγη ώρα μετά βρέθηκε καμένο, περίπου δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της επίθεσης.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε τραυματίας και νοσηλεύτηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις