Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Χειροπέδες σε άνδρα για εμπρησμό από αμέλεια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακριτικοί υπάλληλοι του Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας συνέλαβαν σήμερα ένα άνδρα για εμπρησμό από αμέλεια. 

Ο άνδρας κατηγορείται ως υπαίτιος πρόκλησης φωτιάς στην τοποθεσία Μελίσσια, του δήμου Ασπροπύργου Αττικής.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»
Καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες, που είχαν σπεύσει να βοηθήσουν τα άρρωστα παιδιά, τώρα αισθάνονται θλίψη και οργή
ΜΚΟ «Παιδική χαρά»: Οι εξοργιστικοί διάλογοι για τα πανάκριβα γούστα μελών του κυκλώματος που ξόδευαν τις δωρεές – «Δεν με απασχολεί το κόστος»