Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ασθενής με κορονοϊό: Ένιωθα να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο (vid)

Ασθενής με κορονοϊό: Ένιωθα να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο (vid)
Φωτογραφία video grab

Τη μάχη που δίνει με τον κορονοϊό μέσα από το νοσοκομείο περιέγραψε στον ΣΚΑΪ, ασθενής που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία». «Ένιωθα σαν να πνίγομαι χωρίς οξυγόνο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Πανάγος. 

«Είμαι 40 χρονών, είμαι αθλητής δεν είχα κανένα πρόβλημα» αναφέρει ο κ. Πανάγος. «Νόμιζα θα κάνω διακοπές στο σπίτι μου. Το υποτίμησα. Έκανε υποτροπή όταν με χτύπησε στον πνεύμονα» είπε, περιγράφοντας τις ημέρες της ασθένειας του από τον κορονοϊό.

Αναφερόμενος στα συμπτώματα του, είπε πως είχε αγευσία για 2 ήμερες και όταν επέστρεψε η όσφρηση τότε τον χτύπησε η πνευμονία. «Ήμουν στο σπίτι και αισθανόμουν ότι πνιγόμουν ότι κάνω ανάδυση από βάθος 20 μέτρων με βαρίδι στα πόδια» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Φοβήθηκα πολύ αν θα φτάσω στο νοσοκομείο. Ένιωθα σαν να περνούσε από πάνω μου νταλίκα» πρόσθεσε ο κ. Πανάγος.

Click4more: «Καμπανάκι» Καπραβέλου: Δεν έχει γίνει ακόμα έκρηξη κρουσμάτων στην Αθήνα – Προσοχή μέχρι τέλος Απριλίου (vid)

Παράλληλα, μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο και αναφερόμενος στην διαχείριση από το προσωπικό του νοσοκομείο επεσήμανε πως: «Με συγκλόνισε που ασθενής δίπλα μου αποκαλούσε τη νοσηλεύτρια μαμά». Σημείωσε μεταξύ άλλων πως υπάρχει τρόμος και πανικός στα μάτια όσων νοσηλεύονται.

Ερωτηθείς για το τι θα έλεγε σε αρνητή ανέφερε πως θα του έλεγε να κάνει μια βόλτα από το νοσοκομείο «Σωτηρία» να ακούσει τους ήχους να των μηχανημάτων και να δει τους ασθενείς που μάχονται για την ζωή τους.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις