Ελλάδα

Ασθενοφόρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην Ακρόπολη για τις ημέρες του καύσωνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού, διαθέτει ασθενοφόρο ώστε να βρίσκεται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

Το πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο με διασώστη και νοσηλευτή ασθενοφόρο θα βρίσκεται στον αρχαιολογικό χώρο προκειμένου να παράσχει κάθε βοήθεια, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται αυτές τις ημέρες.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών επιδεικνύει εμπράκτως το κοινωνικό του πρόσωπο προσφέροντας κάθε δυνατή αρωγή και συνεχίζει να καλύπτει έκτακτες – και όχι μόνο – ανάγκες όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις παρέχοντας αδιαλείπτως τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη σε τουαλέτες αθλητικού κέντρου – «Ούρλιαζα και κλωτσούσα την πόρτα να την σπάσω»
«Ξαφνικά βλέπω από το διαχωριστικό των δύο γυναικείων τουαλετών κάτι μαύρο να κινείται. Βλέπω ότι κάποιος είχε το κινητό του ανοιχτό με την κάμερα και ότι τραβάει»
Άνδρας βιντεοσκοπούσε 45χρονη στις τουαλέτες αθλητικού κέντρου
Περιστέρι: «Τους δίναμε ρούχα αλλά φορούσαν τα ίδια βρώμικα και σκισμένα» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν μέσα σε ακαθαρσίες
«Αυτά τα παιδάκια σίγουρα θα έχουν πάθει καμιά πνευμονία. Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση» λέει ο διευθυντής του σχολείου των παιδιών της οικογένειας
Το σπίτι τρώγλη στο Περιστέρι
Εξαφανίστηκε 46χρονη από την Βικτώρια Αττικής – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Σμυλιανή Ελένη, έχει ύψος 1.65 μ., κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει τατουάζ στο εσωτερικό αριστερό της μπράτσο και στον αριστερό καρπό και σκουλαρίκι στη μύτη και στα χείλη
Εξαφάνιση