Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ασθενοφόρο «ζωής» απέκτησε ο Δήμος Ωρωπού – Εφοδιασμένο με τα πλέον αναβαθμισμένα μέσα διάσωσης

Ασθενοφόρο «ζωής» απέκτησε ο Δήμος Ωρωπού – Εφοδιασμένο με τα πλέον αναβαθμισμένα μέσα διάσωσης

Ένα ασθενοφόρο «ζωής» έβαλε στο δυναμικό του ο Δήμος Ωρωπού. Η θωράκιση της υγείας κορυφαία προτεραιότητα, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος, Γιώργος Γιασημάκης.

Ακριβώς με το τέλος της χρονιάς, ο Δήμος Ωρωπού προχώρησε στην αγορά ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου. Σκοπός να εξυπηρετεί τις ανάγκες άμεσης ιατρικής φροντίδας σε όλη την περιοχή. Είναι σύγχρονο και εφοδιασμένο με τα πλέον αναβαθμισμένα τεχνολογικά μέσα διάσωσης και με το που τεθεί στη διάθεση των δημοτών, θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τη μέγιστη άμεση βοήθεια σε όσους τη χρειαστούν και στο μέτρο του δυνατού να σώσει ζωές. Γι’ αυτό και το αποκάλεσε «ασθενοφόρο ζωής».

Για την αγορά του, εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου η αποδοχή χρηματοδότησης 110.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλεγγύης.

«Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική προσθήκη, με στόχο τη θωράκιση της υγείας των συμπολιτών μας και δείχνει το πόσο ψηλά είναι για εμάς αυτός ο στόχος», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης και προσέθεσε: «Είμαι υπερήφανος ως δήμαρχος και ως γιατρός, που σήμερα γίνεται άλλο ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις