Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αστραφτερή Άνω Κυψέλη – Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση καθαριότητας

Αστραφτερή Άνω Κυψέλη – Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση καθαριότητας

Κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας στην Άνω Κυψέλη. Είκοσι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων με 18 πλυστικά μηχανήματα «σάρωσαν» την αθηναϊκή συνοικία.

Σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες γειτονιές της πόλης, την Άνω Κυψέλη, έδρασε την Κυριακή (20.06.2021) η ομάδα καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας δεν έχουν σταματήσει καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας να φροντίζουν το κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας. Αξιοποιώντας τα σύγχρονα πλυστικά μέσα που έχουν στη διάθεση τους συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθεια για μια πόλη καθαρή και υγειονομικά πιο ασφαλή για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί για τον Δήμο Αθηναίων προτεραιότητα. Γι’ αυτό και οι κυριακάτικες «εκστρατείες» καθαριότητας που πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα σε μια περιοχή της πρωτεύουσας συνοδεύονται με «σαρωτικές» απολυμάνσεις.

Αυτό συνέβη και σήμερα (20.06.2021) στην περιοχή της Άνω Κυψέλης, όπου οι εργαζόμενοι του Δήμου με απολυμαντικά πλυστικά, καυτό νερό και σφουγγάρισμα, απολύμαναν και καθάρισαν δημόσιους χώρους, δρόμους, πεζοδρόμια, κάδους, στάσεις λεωφορείων αλλά και κάθε σημείο όπου κάτοικοι και επαγγελματίες βρίσκονται καθημερινά.

Στη δράση συμμετείχαν πέντε σάρωθρα, πέντε μικρά πλυστικά, έξι μεγάλα πλυστικά και δύο υδροφόρες των δέκα τόνων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις