Ελλάδα

Αστυνόμευση και παρεμπόριο στη συνάντηση Χρυσοχοΐδη – Προέδρου Εμπορικού Συλλόγου

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών συναποφάσισαν να διατηρούν "ανοιχτή γραμμή" επικοινωνίας.

Το μεσημέρι, 1η Αυγούστου 2019 έγινε συνάντηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και της ηγεσίας της Αστυνομίας με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ) και τον πρόεδρο κ. Σταύρο Καφούνη.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα θέματα ασφαλείας και αστυνόμευσης των δημόσιων χώρων της Αθήνας που απασχολούν τον Εμπορικό Σύλλογο, καθώς και ειδικότερα θέματα παρεμπορίου.

Αποφασίσθηκαν η συνέχιση των δράσεων αστυνόμευσης, η σταδιακή πύκνωση πεζών και εποχούμενων περιπολιών και τονίσθηκε ότι οι δράσεις αυτές θα συνεχίζονται αδιάλειπτα. Από την πλευρά του Υπουργείου προτάθηκε και έγινε αποδεκτή η δημιουργία γραμμής καθημερινής επικοινωνίας μεταξύ της Αστυνομίας και του ΕΣΑ.

Στο τέλος Οκτωβρίου τα μέτρα και η πορεία της συνεργασίας θα αξιολογηθούν σε νέα συνάντηση του Υπουργείου με τον ΕΣΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε Ραφήνα, Πικέρμι, Σπάτα: 6 καμένα σπίτια, πολλά με σοβαρές ζημιές – Αρχίζουν οι αυτοψίες
Λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και γι’ αυτό τον λόγο δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι οικισμοί Αγία Κυριακή, Έτος Στέκο, Ήμερος Πεύκος και Βουνόπολη
Καμένο σπιτι στη Ραφήνα
Καιρός σήμερα: Βοριάδες έως 7 μποφόρ σε Αιγαίο και Κρήτη – Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 34 με 36 και τοπικά στα δυτικά ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 31 βαθμούς
Καιρός
Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ολονύχτια μάχη με διάσπαρτες εστίες – Νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα σε Άγιο Ιωάννη και Φέρμα
Πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης υπήρξε νέα αναζωπύρωση σε χαράδρα - Κάηκαν πάνω από 12.000 στρέμματα - Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα
Φωτιά στην Ιεράπετρα