Ελλάδα

Αστυνομικοί ντύθηκαν τουρίστες και τσάκωσαν τους παρκαδόρους στο Ελαφονήσι Χανίων – Αποκαλυπτικά βίντεο

Αυτές οι αθέμιτες πρακτικές στο Ελαφονήσι εκθέτουν τη χώρα παγκοσμίως, καθώς πρόκειται για μία από τις διάσημες παραλίες που επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάθε καλοκαίρι παρκαδόροι στο Ελαφονήσι Χανίων βγαίνουν στον δρόμο, σταματούν τα αυτοκίνητα και αναγκάζουν τους τουρίστες και τους επισκέπτες να σταθμεύσουν το όχημά τους στα ιδιωτικά πάρκινγκ.

Αστυνομικοί στα Χανιά αποφάσισαν να παραστήσουν τους τουρίστες και να εντοπίσουν τους παρκαδόρους την ώρα που ήταν στον δρόμο και κατηύθυναν τους οδηγούς των οχημάτων σε συγκεκριμένο πάρκινγκ στο Ελαφονήσι.

Σύμφωνα με τo zarpanews.gr και to flashnews.gr, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη ενός πάρκινγκ, αλλά και του «κράχτη», οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων.

 

Αυτές οι αθέμιτες πρακτικές στο Ελαφονήσι εκθέτουν τη χώρα παγκοσμίως, καθώς πρόκειται για μία από τις διάσημες παραλίες που επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε καλοκαίρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 35χρονο για την φωτιά στο Ρέθυμνο – Είχε ανάψει ψησταριά με κατηγορία κινδύνου 4
Από 1 Ιανουαρίου έως και 15 Αυγούστου 2026, έχουν πραγματοποιηθεί 297 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τις οποίες οι 267 είναι από αμέλεια και οι 30 από πρόθεση
Φωτιά 7
Απολύθηκε ο οδηγός ταξί που ξυλοκόπησε υπάλληλο για μια θέση στάθμευσης στην Πάρο - «Δεν έχει θέση στην επιχείρησή μου»
«Η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν εκφράζει ούτε την επιχείρησή μου ούτε τον κλάδο των οδηγών ταξί, ο οποίος σύσσωμος καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα», ανέφερε ο εργοδότης του
Καρέ από το επεισόδιο στην Πάρο
25