Ελλάδα

Αστυνομικοί σκαρφάλωσαν σε μπαλκόνι για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε ηλικιωμένη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Γιατί οι αστυνομικοί σκαρφαλώνουν στα μπαλκόνια;», διερωτάται η ΕΛ.ΑΣ. με μια ανάρτηση που έκανε στους επίσημους λογαριασμούς των social media με την επιχείρηση δύο ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε μια ηλικιωμένη.

Δύο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σκαρφάλωσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι μιας πολυκατοικίας για να καταφέρουν να μπουν στο διαμέρισμα μιας ηλικιωμένης στην Καλλιθέα, ώστε να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καθώς είχαν λάβει το αντίστοιχο σήμα.

«Γιατί οι αστυνομικοί σκαρφαλώνουν στα μπαλκόνια;

Σάββατο 21/05/2022, ώρα 10:17. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. με κωδικό κλήσης 114-1 λαμβάνει σήμα για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένη, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Άμεσα φτάνουν στο σημείο και ενημερώνονται ότι σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας, ηλικιωμένη γυναίκα έχει πέσει στο μπαλκόνι της ζητώντας βοήθεια. Παράλληλα, διαπιστώνουν ότι η πόρτα του διαμερίσματός της είναι κλειδωμένη, ενώ η κατάσταση της υγείας της είναι άγνωστη.

Γνωρίζοντας ότι όχημα πυροσβεστικής είναι καθ’ οδόν, οι αστυνομικοί της ομάδας δεν χάνουν χρόνο και αναζητούν πρόσβαση από διπλανό διαμέρισμα. Οι γείτονες ανταποκρινόμενοι στην προσπάθειά τους, δίνουν πρόσβαση από το μπαλκόνι τους.

Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνουν και δίνουν τις πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη κυρία, μέχρι να φτάσει σταθμός του ΕΚΑΒ.

Ευχόμαστε περαστικά!», αναφέρει η ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ. στα social media με τη φωτογραφία των αστυνομικών που προσπαθούν να σκαρφαλώσουν από το ένα μπαλκόνι στο άλλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χωριάτικο»: 3 στη φυλακή, 4 ελεύθεροι με όρους – «Η υπόθεση είναι φοροδιαφυγή, θα πληρώσω μέχρι το τελευταίο ευρώ» λέει ο Άγγελος Γιαννακόπουλος
Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος που απολογείται στις 18:00, επιμένει ότι η δικογραφία αφορούσε αποκλειστικά σε παραβάσεις φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής και δηλώνει έτοιμος να καταβάλλει τα ποσά στο κράτος
Απολογίες των μελών του κυκλώματος για το «Χωριάτικο» 5
Μειωμένες κατά 15% οι πωλήσεις πετρελαίου θέρμανσης – Αυξημένες οι τιμές στα καύσιμα, έως 175 ευρώ το κυβικό τα καυσόξυλα
«Οι πελάτες μου λένε πως "έχω 500 ευρώ, δώσε μου όσο πετρέλαιο αντιστοιχεί σε αυτά τα χρήματα"», λέει στο newsit.gr η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής Μαρία Ζάγκα. Αυξημένες οι παραγγελίες στα καυσόξυλα
Πετρέλαιο θέρμανσης