Ελλάδα

Αθήνα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν 9,3 κιλά «Skunk» και 18.000 ευρώ

Αυτοί εντοπίστηκαν σε περιοχή της Αθήνας να μεταφέρουν στο πορτμπαγκάζ ταξί οκτώ συσκευασίες με κάνναβη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χειροπέδες περάστηκαν σε μία γυναίκα και έναν άνδρα οι οποίοι φαίνεται να δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας τύπου «Skunk» στην Αθήνα.

Οι συλληφθέντες είναι ένας 30χρονος αλλοδαπός και μία 28χρονη ημεδαπή, οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πουλούσαν ναρκωτικά στην Αθήνα και συνελήφθησαν το απόγευμα τη Παρασκευής (19/6/2026) μετά από ειδική επιχείρηση.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικές έρευνες, εξακριβώσεις στοιχείων και διαδικασία δημιουργίας προφίλ των εμπλεκομένων.

Κατά τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 19 Ιουνίου 2026 λοιπόν, οι δύο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν σε περιοχή της Αθήνας να μεταφέρουν στο πορτμπαγκάζ ταξί οκτώ συσκευασίες με κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας, συνολικού μικτού βάρους 9.360 γραμμαρίων, με σκοπό τη διακίνησή τους.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 9 κιλά και 360 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τύπου «Skunk», καθώς και το ταξί που χρησιμοποιούταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18.000 ευρώ σε μετρητά, πέντε κινητά τηλέφωνα, μπρελόκ με κλειδιά, δύο χάρτινες κούτες και τεμάχιο πεπιεσμένου χαρτονιού με επικολλημένο φύλλο carbon, αντικείμενα που εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ληστείας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί υγειονομικών διατάξεων.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν η μητέρα και η αδερφή του νεκρού Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Ψάθα
Στη φονική σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων βρήκαν τραγικό θάνατο ο 46χρονος Δανός πιλότος Ρούνε Κίνταλ και ο Έλληνας συντονιστής/σύνδεσμος του πληρώματος
Η στιγμή της πρόσκρουσης των δύο ελικοπτέρων στον αέρα
15
Μυστράς: Διπλή σύνταξη για τους νεκρούς γονείς του έπαιρνε ο 55χρονος που κρατούσε τη σορό του πατέρα του στον καταψύκτη – Πώς προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς
Μετά την αποκάλυψη της σορού του ηλικιωμένου στον καταψύκτη, ο 55χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν δήλωνε τον θάνατό του για να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξη
ΦΩΤΟ από το NotosPress 9