Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αθήνα – Πάτρα: Αυτά είναι τα νέα διόδια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο… Άγιος Βασίλης θα φέρει μειώσεις στα διόδια στον άξονα από Αθήνα προς Πάτρα και αντίστροφα.

Ο δρόμος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, όταν αυτό συμβεί τα διόδια σχεδόν θα διπλασιαστούν, ωστόσο με βάση τον δείκτη τιμών καταναλωτή από το πρώτο λεπτό του νέου χρόνου η τιμή διέλευσης των διοδίων μειώνεται, έστω και λίγα λεπτά του ευρώ.

Δεν μειώνονται όμως όλες οι τιμές δείτε αναλυτικά με βάση την ανακοίνωση της Ολυμπία Οδός ΑΕ ποιες τιμές αλλάζουν και ποια είναι τα νέα ποσά που θα πληρώνουν οι οδηγοί.

Η ανακοίνωση της “Ολυμπία Οδός ΑΕ” για τα διόδια:

Η Ολυμπία Οδός ΑΕ ενημερώνει τους οδηγούς ότι από την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 00:01) αναπροσαρμόζει τα τέλη διοδίων με βάση τον δείκτη τιμών καταναλωτή. Με την αναπροσαρμογή αυτή, προκύπτει μείωση 0,10 €, στην κατηγορία 4 σε όλους τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων, στην κατηγορία 3 στον πλευρικό σταθμό Νέας Περάμου, στην κατηγορία 2 (ΙΧ και μικρά φορτηγά) στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου, καθώς και στην κατηγορία 1 (δίκυκλα, τρίκυκλα) στον σταθμό της Ελευσίνας. Αναλυτικά οι τιμές στον παρακάτω πίνακα:

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ από 01/01/2017(Με έντονους χαρακτήρες οι τιμές που αλλάζουν)

Σημειώνουμε ότι:

σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.
στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση
πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού).

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε