Ελλάδα

Αττική: Απομακρύνονται καμένα δέντρα από τις πυρόπληκτες περιοχές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση καθαρισμού των πυρόπληκτων περιοχών από τα καμένα δέντρα και άλλα αντικείμενα. Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Ένωση Δημάρχων Αττικής (ΠΕΔΑ) έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι εργασίες αποψίλωσης στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. 

Πριν λίγες μέρες διεξήχθη σχετικός διαγωνισμός και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη η αποψίλωση σε Αχαρνές, Ωρωπό, Διόνυσο και Κηφισιά. 

«Με τα μέσα και τις οικονομικές δυνατότητες που έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη διάθεσή της, δεν είναι πάντα εύκολο να οργανώνει και να υλοποιεί έναν ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση αυτών των εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών. Οφείλουμε, όμως, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που έχουμε διαθέσιμα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με αρματαγωγό έφτασαν στην Κρήτη οι 175 ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα «Global Sumud Flotilla»
Οι ακτιβιστές, άνδρες και γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων – ανάμεσά τους και Έλληνες – μεταφέρθηκαν με αρματαγωγό σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Αθερινόλακκου στο Λασίθι
O στολισκός που έφτασε στην Κρήτη
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ακρωτηριασμό του 5χρονου σε νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου με χειρουργική επέμβαση έγινε προσπάθεια συγκόλλησης και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την κατάσταση της υγείας
Το νηπιαγωγείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
8