Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος 8 προς Πειραιά στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 (19/11)

Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος 8 προς Πειραιά στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 (19/11)
Φωτογραφία Αρχείου / Eurokinissi

Κλειστή θα είναι απόψε (19.11.2023) το βράδυ, από τις 22:00 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας, η έξοδος 8 της Αττικής Οδού προς Πειραιά στον κόμβο Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για τη βαριά συντήρηση του οδοστρώματος.

Οι οδηγοί θα μπορούν να ακολουθήσουν εναλλακτικό δρόμο μέσω της Αττικής Οδού για να βγουν προς Πειραιά είτε να βγουν από την έξοδο 8 προς Λαμία και να κάνουν αναστροφή στον επόμενο κόμβο είτε να συνεχίστουν στο ίδιο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, να βγουν από την έξοδο 9 της Λεωφόρου Ηρακλείου και να κάνουν αναστροφή στον αυτοκινητόδρομο.

Από την εταιρεία σημειώνεται πως όσοι οδηγοί κάνουν αναστροφή στην έξοδο 9 της Λεωφόρου Ηρακλείου για να ξαναμπούν στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, δεν θα πληρώσουν ξανά διόδια.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις