Ελλάδα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Τρίτης

Μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό από το βράδυ της Τρίτης (17.09.2024) ως το πρωί της Τετάρτης (18.09.2024) εξαιτίας εργασιών.

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Αγία Παρασκευή στην κατεύθυνση προς Ραφήνα / Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 17/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 18/09/2024.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω ρυθμίσεων, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Ραφήνα / Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο μέχρι την επόμενη έξοδο του Κόμβου Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν προς Αθήνα/Κέντρο, μέχρι τον επόμενο Κόμβο της Αγίας Παρασκευής όπου και θα μπορέσουν να βγουν.

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από Ανθούσα στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, από τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης 17/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 18/09/2024.

Οι οδηγοί ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης θα κινηθούν στη Λ. Ανθούσας και στη Λ. Μαραθώνος προκειμένου να μπουν στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα από τον Κόμβο της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα σύλληψης του 67χρονου» στην Αμφιλοχία λέει η αστυνομία «καρφώνοντας» την εισαγγελία
«Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε άμεσα στην εισαγγελική Αρχή, ωστόσο η νέα εισαγγελική παραγγελία δεν περιελάμβανε εντολή κράτησης», υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας 1
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Κάηκε ζωντανός και απανθρακώθηκε ο άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του στο Μετς - Το «μυστήριο» με το καμινέτο
Το μυστήριο περιπλέκει ένα καμινέτο που βρέθηκε μέσα στο κόκκινο τζιπ και ερευνάται αν ήταν αυτό που προκάλεσε τη φωτιά που έκαψε ζωντανό τον μεσήλικα ιδιοκτήτη του οχήματος
Καμένο τζιπ στο Μετς 8