Ελλάδα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δουκίσσης Πλακεντίας το βράδυ της Τρίτης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστή η είσοδος από τη Λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα το βράδυ της Τρίτης (23/07/20240.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 23/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 24/07/2024, η είσοδος από τη Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος 13) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κάνουν χρήση της εισόδου της Λεωφόρου Πεντέλης (Kόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σαμοθράκη: «Είχε νερό στα πνευμόνια, της δώσαμε οξυγόνο» – Η διάσωση Ιταλίδας τουρίστριας από 21χρονο ναυαγοσώστη
«Προετοιμαζόμαστε να μη δουλεύουμε ψυχολογικά αλλά μηχανικά», λέει ο Κωνσταντίνος Γούδας - Η επικίνδυνη εσοχή στην Παχιά Αμμο και η επιχείρηση μέχρι τη μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο
Σαμοθράκη