Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αττική Οδός: Πώς συνδέεται ο ορισμός της λέξης “κέλυφος” με έναν οδηγό μοτοσικλέτας; (video)

Αττική Οδός: Πώς συνδέεται ο ορισμός της λέξης “κέλυφος” με έναν οδηγό μοτοσικλέτας; (video)

20 χρόνια τώρα, η Αττική Οδός έχει καταστεί σημείο αναφοράς για το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και εξυπηρέτησης που προσφέρει στους χιλιάδες οδηγούς που την επιλέγουν καθημερινά.

Στο πλαίσιο αυτό, πέραν της άρτιας συντήρησης του αυτοκινητόδρομου και όλου του εξοπλισμού, παραμένει σταθερά στο πλευρό των χρηστών με προληπτικές ενέργειες, και φυσικά, με άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση συμβάντος.

Την ίδια στιγμή η προώθηση της παιδείας οδικής ασφάλειας στην κοινωνία είναι και θα είναι πάντα προτεραιότητα για τις εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.». Αυτή τη φορά, με μια σειρά videos με πρωταγωνιστή τον εκπαιδευτή ασφαλούς οδήγησης Θανάση Χούντρα, η Αττική Οδός μεταφέρει με έναν μοναδικό τρόπο tips για ασφαλή οδήγηση, με στόχο να κάνει τον οδηγό να χαμογελάσει, αλλά κυρίως, να προβληματιστεί και να επαναπροσδιορίσει τη στάση του όταν κρατάει το τιμόνι. Μεταξύ άλλων, επιλέγει να απευθυνθεί σε ένα κοινό ιδιαίτερα ευάλωτο στον δρόμο, τους μοτοσικλετιστές. Πώς συνδέεται, λοιπόν, ο ορισμός της λέξης “κέλυφος” με έναν οδηγό μοτοσικλέτας;

Δείτε το video με θέμα «Οδήγηση με μηχανή & εξοπλισμός»:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις