Αττική: Πού εντοπίζονται τα 187 σημερινά κρούσματα κορονοϊού

Η Αττική εξακολουθεί να είναι η πρώτη περιοχή σε κρούσματα, καθώς στη συγκεκριμένη περιφέρεια εντοπίστηκαν οι 187 από τις 610 νέες μολύνσεις.

Τα πιο πολλά κρούσματα έχει ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών με 43 και ακολουθεί ο Πειραιάς με 41 νέες μολύνσεις.

Από εκεί και πέρα ο Δυτικός Τομέας Αθηνών έχει 25 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, ο Βόρειος Τομέας Αθηνών 23, η Δυτική Αττική 21, η Ανατολική Αττική 20, ο Νότιος Τομέας 10 και τέλος τα Νησιά Αργοσαρωνικού 4.

Οσον αφορά στα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους την πρωτιά έχει η Δυτική Αττική με 13,05 κρούσματα και στη δεύτερη θέση είναι ο Πειραιάς με 9,13.

Τα Νησιά του Αργοσαρωνικού έχουν 5,36 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, ο Δυτικός Τομέας 5,11 και ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών 4,18.

Ακολουθούν η Ανατολική Αττική με 3,98 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, ο Βόρειος Τομέας Αθηνών με 3,89 και ο Νότιος Τομέας Αθηνών με 1,89.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Μόσιαλος: H κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς με κορονοϊό

Μόσιαλος: H κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς με κορονοϊό

H βρετανική μελέτη RECOVERY έδειξε ότι η κολχικίνη δεν μειώνει τη θνητότητα στους νοσοκομειακούς ασθενείς Covid -19. Τα αποτελέσματα της έδειξαν πως δεν υπάρχει σημαντική ... Διαβάστε περισσότερα
Βασιλακόπουλος:  «Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες»

Βασιλακόπουλος: «Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες»

“Πρέπει να σοβαρευτούμε. Δεν μπορεί να μην έχουμε κρεβάτι εντατικής στην Αθήνα και να πηγαίνουμε σε πορείες. Δεν υπάρχει συνωστισμός που είναι ασφαλής, για πολιτικούς ... Διαβάστε περισσότερα
Κορονοϊός: Συναγερμός για τις δύο μεταλλάξεις που «αντέχουν» στα εμβόλια – Δύο τέτοια κρούσματα στην Αττική

Κορονοϊός: Συναγερμός για τις δύο μεταλλάξεις που «αντέχουν» στα εμβόλια – Δύο τέτοια κρούσματα στην Αττική

Ανησυχία επικρατεί στη χώρα μας από την εμφάνιση δύο νέων στελεχών του κορονοϊού, που εντοπίστηκαν από το ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Δύο κρούσματα με αυτές τις μεταλλάξεις έχουν εντοπιστεί στην Αττική.