Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αττικό Πάρκο: Το πείραμα που σαρώνει στο ίντερνετ – Από το tablet μπροστά τους! [vid]

Αττικό Πάρκο

Πριν ακόμα κάνουν τα πρώτα τους βήματα, τα παιδιά είναι απόλυτα εξοικειωμένα με την τεχνολογία. Τι συμβαίνει όμως όταν οι εικόνες ζώων που έβλεπαν σε οθόνες και βιβλία παίρνουν σάρκα και οστά μπροστά τους στο Αττικό Πάρκο;

Από μικρά τα παιδιά έχουν τις πρώτες τους εμπειρίες με πολλά ζώα μέσα από βιβλία, παιχνίδια, σειρές, ντοκιμαντέρ, κινητά και tablet. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να ξεπεράσουν την αληθινή εμπειρία γνωριμίας μαζί τους. Τίποτα άλλωστε δεν μπορεί να συγκριθεί με το αληθινό!

Αυτό ακριβώς αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς και μέσα από το viral βίντεο της πρώτης γνωριμίας μικρών παιδιών με λεμούριους στο Αττικό Πάρκο.

Απολαυστική πρώτη γνωριμία στο Αττικό Πάρκο

Μέσα από μια διασκεδαστική διαδικασία, βλέπουμε τις αντιδράσεις μαθητών της Β’ Δημοτικού. Αφού είδαν φωτογραφίες και βίντεο από λεμούριους, την επόμενη μέρα τους συνάντησαν από κοντά στο Αττικό Πάρκο.

Οι απαντήσεις και οι αντιδράσεις τους είναι απολαυστικές, με το χαμόγελο να μη φεύγει από τα χείλη τους στην πρώτη τους συναναστροφή με λεμούριος στο Αττικό Πάρκο. Με απίστευτο ενθουσιασμό παίζουν με τους αξιολάτρευτους λεμούριους και αποκτούν μια νέα εμπειρία ζωής.

Και αυτός βέβαια ο ενθουσιασμός μπορεί να μετατραπεί σε αγάπη για τα ζώα. Αλλά και σε γνώση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στη φύση κυρίως από τον άνθρωπο.

Στο Αττικό Πάρκο μπορεί κανείς να ζήσει αξέχαστες εμπειρίες ανάμεσα σε 2.000 ζώα. Ένα Πάρκο, μοναδικό στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, έκτασης 200 στρεμμάτων. Φιλοξενεί 209 διαφορετικά είδη πουλιών, 60 είδη θηλαστικών και 40 είδη ερπετών από όλο τον πλανήτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις