Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ατύχημα στο πλοίο «Διονύσιος Σολωμός»: Τραυματίστηκε 52χρονος ναυτικός

Ατύχημα στο πλοίο «Διονύσιος Σολωμός»: Τραυματίστηκε 52χρονος ναυτικός

Ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.06.2022) στο πλοίο «Διονύσιος Σολωμός», με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός μέλος του πληρώματος. Ο 52χρονος ναυτικός που επιχειρούσε για την απεμπλοκή του κάβου του καραβιού τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο. 

Το ατύχημα στο πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28.06.2022) και απαγορεύθηκε ο απόπλους του, λόγω εμπλοκής κάβου στην αριστερή προπέλα. Το πλοίο είχε 108 επιβάτες και θα εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος. 

Ο 52χρονος ναυτικός που τραυματίστηκε, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, είναι καλά στην υγεία του. 

Το μεσημέρι το πλοίο Διονύσιος Σολωμός αναμένεται να καταπλεύσει κανονικά για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος. Κάποιοι από τους 108 επιβάτες που είχαν επιβιβασθεί στο πλοίο και δεν επιθυμούσαν να ταξιδέψουν σήμερα το πρωί, τούς επιστράφησαν τα εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα σημειώνεται μια μέρα αφού έγινε γνωστό ότι ένας 55χρονος οδηγός φορτηγού έχασε τη ζωή του στο γκαράζ του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός». Το δυστύχημα σημειώθηκε στο λιμάνι της Σαντορίνης, καθώς ο άτυχος άνδρας προσπαθούσε να συνδέσει και να απομακρύνει ρυμουλκό φορτηγού από το γκαράζ του πλοίου. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις