Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αχαρνές: Έτσι δρούσε ο επιδειξίας που την έστηνε έξω από φροντιστήριο και παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές γυναίκες

Αχαρνές: Έτσι δρούσε ο επιδειξίας που την έστηνε έξω από φροντιστήριο και παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρές γυναίκες

Έστηνε καρτέρι έξω από φροντιστήριο στις Αχαρνές αναζητώντας νεαρές γυναίκες και τη στιγμή που τις έβλεπε να βγαίνουν έξω, τις πλησίαζε, κατέβαζε το παντελόνι και μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους αυνανιζόταν.

Όμως φρένο στην δράση του έβαλε μια καθηγήτρια, η οποία ειδοποιήθηκε από το θύμα του δράκου- αυνανιστή στις Αχαρνές και ενημέρωσε την αστυνομία με αποτέλεσμα ο επιδειξίας να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Μάλιστα από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος εμπλέκεται σε οκτώ επιθέσεις σε βάρος γυναικών!

Μπαινόβγαινε στο φροντιστήριο και αυνανιζόταν

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ η αρχή του τέλους για τον επιδειξία σήμανε το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου. «Στις 18:40 ώρα της 11/01/2024, μια 24χρονη κατά την έξοδό της από φροντιστήριο επί της πλατείας Αχαρνών, εντόπισε τον κατηγορούμενο να έχει κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχο του, να αυνανίζεται στη θέα της και να την ακολουθεί στην έξοδο. Ενημέρωσε τηλεφωνικά την 41χρονη καθηγήτριά της, ενώ μετά από λίγο αντιλήφθηκε τον δράστη να εισέρχεται εκ νέου στο χώρο του φροντιστηρίου, συνεχίζοντας τις πράξεις του. Η καθηγήτρια ενημέρωσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης».

Κοιτούσε επίμονα το χώρο

Στις επόμενες γραμμές, αναφέρεται τι προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας μετά την καταγγελία της καθηγήτριας. Όπως αναφέρεται, κατά την προανάκριση από το Τ.Α Αχαρνών κατά την εξέτασή της καθηγήτριας, προέκυψε ότι άντρας με παρόμοια χαρακτηριστικά γύρω στις 17:15 στις 08/01/2024, βρισκόταν στις σκάλες του φροντιστηρίου και έπειτα κοντά στις αίθουσες διδασκαλίας, όπως επίσης πριν ένα μήνα βρέθηκε στην κεντρική είσοδο του φροντιστηρίου, παρατηρώντας επίμονα προς τον εσωτερικό χώρο. Αυτό οδήγησε τους Αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για τον ίδιο δράστη.

Συγκροτήθηκε ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ για να τον πιάσουν, τα παραδέχτηκε όλα

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα, οι αστυνομικοί χρειάστηκε να συγκροτήσουν ειδική ομάδα για να τον βάλουν στο χέρι.

«Κατόπιν αυτών και με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, συστήθηκε ομάδα παρακολούθησης – επιτήρησης από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. 

Γύρω στις 17:00 στις 5/01/2024, η καθηγήτρια ενημέρωσε τους Αστυνομικούς ότι ο δράστης βρισκόταν για ακόμη μια φορά στο φροντιστήριο συνεχίζοντας τις προαναφερόμενες ενέργειές του, όπου και συνελήφθη.

Κατά την εξέτασή του ο δράστης αποδέχθηκε τις πράξεις του, αναφέροντας παράλληλα ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή».

Οι άλλες 7 επιθέσεις

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε η εμπλοκή του σε άλλες 7 σεξουαλικές επιθέσεις. 

Συγκεκριμένα:

• Την 16:50 ώρα στις 04/06/2023 στην οδό Αριστοτέλους α/α Αχαρνές, σε βάρος 21χρονης,

• Την 16:45 ώρα της 04/06/2023 στην οδό Αριστοτέλους α/α, Αχαρνές, σε βάρος 39χρονης

• Την 20:10 ώρα της 14/03/2023 στην οδό Εσπερίδων και Αγίας Τριάδος, Αχαρνές, αποπειράθηκε να προβεί στις παραπάνω πράξεις σε βάρος 24χρονης κοπελας.

• Την 17:45 ώρα της 10/01/2023 στην οδό Β. Βουλγαροκτόνου και Γ. Κατσανδρή, Αχαρνές, αποπειράθηκε να προβεί στις παραπάνω πράξεις σε βάρος 27χρονης.

• Την 18:15 ώρα της 12/01/2023 στην οδό Δημοκρίτου 87, Αχαρνές, σε βάρος μιας 33χρονης.

• Την 19:00 ώρα της 12/01/2023 στην οδό Β. Βουλγαροκτόνου και Γ. Κατσανδρή, Αχαρνές, αποπειράθηκε να προβεί στις παραπάνω πράξεις σε βάρος μιας 30χρονης κοπελας.

• Την 21:30 ώρα της 18/01/2023 στην οδό Β. Βουλγαροκτόνου Αχαρνές, αποπειράθηκε να προβεί στις παραπάνω πράξεις σε βάρος μιας 25χρονης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις