Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Αχαρνές: Τέσσερις σφαίρες στο σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Αχαρνές: Τέσσερις σφαίρες στο σχολείο που σκοτώθηκε ο 11χρονος Μάριος

Τέσσερις βολίδες από πυροβόλο όπλο μάζεψαν σήμερα (24.04.2023) το πρωί οι μαθητές του σχολείου στις Αχαρνές όπου έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα, πριν από περίπου έξι χρόνια, ο 11χρονος Μάριος Σουλούκος.

Ειδικότερα, την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του 6ου Δημοτικού σχολείου Αχαρνών μετά από τις διακοπές του Πάσχα, οι μαθητές έγιναν μάρτυρες ακόμη μιας σοκαριστικής εικόνας στο σχολικό συγκρότημα, εντοπίζοντας στο προαύλιο χώρο του τέσσερις σφαίρες 9 χιλιοστών. 

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής των Αχαρνών, συχνά έρχονται αντιμέτωποι με περιστατικά πυροβολισμών στον αέρα, ενώ δεν είναι λίγες οι φόρες που έχουν ζήσει το σοκαριστικό γεγονός να έχει καρφωθεί βολίδα σε τοίχο του σπιτιού τους.

Ακόμη και ο θάνατος του 11χρονου Μάριου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο προαύλιο του σχολείου ο καλοκαίρι του 2017, δεν έδωσε τέλος στην επικίνδυνη και παράνομη συνήθεια κάποιων, καθώς, ακόμα και σήμερα, κάτοικοι της περιοχής αδειάζουν τα όπλα τους στον αέρα.

Οι τέσσερις βολίδες που εντοπίστηκαν σήμερα, πιθανολογείται ότι βγήκαν από θαλάμες όπλων τις προηγούμενες ημέρες, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται και για μπαλωθιές από παρέες που θέλησαν να γιορτάσουν με αυτόν τον τρόπο την ημέρα του Πάσχα.


Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις