Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Αυτές οι μπουρμπουλήθρες θα απογειώσουν τη γεύση και τα βράδια σου

Three Cents

Θυμάσαι τα πρώτα σου πάρτι; Ποιος ξεχνά τα πρώτα του «ξενύχτια» με συμμαθητές και παιδικούς φίλους. Τότε που τα χτυποκάρδια στο θρανίο έβρισκαν την κατάλληλη ευκαιρία να εκφραστούν διστακτικά.

Είχες να διαλέξεις το αγαπημένο σου «ποτό» και να ρισκάρεις για χάρη του παιδικού σου έρωτα. Και τα αναψυκτικά έδιναν μάχη μπροστά σου για να διεκδικήσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη βραδιά σου.

Και πράγματι εκτελούσαν επάξια τον ρόλο τους. Ακόμα και όταν φρόντιζες να φυσάς με το καλαμάκι για να ξεπηδούν περισσότερες μπουρμπουλήθρες στο ποτήρι σου.

Και τα χρόνια πέρασαν. Και φυσικά τα αναψυκτικά δεν έχασαν τη θέση τους στη ζωή σου. Απλά πέρασαν σε ρόλο συμπρωταγωνιστή στα βράδια σου. Βρίσκονται πάντα εκεί για να σε ξεδιψάσουν και να συνοδεύσουν το αγαπημένο σου ποτό.

Αυτό που έμαθες να εκτιμάς και να αναγνωρίζεις πλέον από την πρώτη κιόλας γουλιά όταν στάθηκες άτυχος και γνωρίστηκες με τις «μπόμπες». Σε καμία περίπτωση δεν θα έμενες όμως εκεί, στάσιμος. Όπως και για κάθε άλλη απόλαυση, ξέρεις πλέον πολύ καλά ότι υπάρχουν μυστικά για να απογειώσουν τη γεύση του.

Και σε αυτή την περίπτωση η «χημεία» παίζει τον πρώτο και πιο καθοριστικό ρόλο. Όταν πρόκειται άλλωστε για μίξη, χρειάζεσαι μόνο τα καλύτερα για να αναδυθούν όλα τα αρώματα που θα κορυφώσουν τη γευστική απόλαυση.

Και εγένεντο τα Three Cents

Με πάθος για το καλό ποτό μετά από χρόνια πίσω από τις μπάρες, ο Γιώργος Μπάγκος, ο Δημήτρης Νταφόπουλος, ο Βασίλης Καλαντζής και ο Γιώργος Τσιρίκος έβαλαν το μεράκι τους για να δημιουργήσουν τα πρώτα ελληνικά Premium αναψυκτικά. Ήθελαν μόνο να πετύχουν τα κορυφαία mixers που υπόσχονται να απογειώσουν τα cocktail και τα long drinks σου. Και τα κατάφεραν περίφημα με τα Three Cents.

Δεν είναι βέβαια τυχαίο που τα Three Cents έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά των bartenders που σέβονται την τέχνη τους. Ξεπερνώντας μάλιστα τα ελληνικά σύνορα, κέρδισαν και το δικό τους «Όσκαρ» στο είδος τους.

Three Cents

Το μυστικό τους φυσικά κρύβεται στα πολύ ποιοτικά και προσεκτικά διαλεγμένα συστατικά και την υψηλή περιεκτικότητά τους σε ανθρακικό. Αυτές τις λατρεμένες από τα παιδικά μας χρόνια μπουρμπουλήθρες. Μια έκρηξη από bubbles που προσφέρουν απλόχερα ζωντάνια στο ποτό μέχρι και την τελευταία του σταγόνα.

Το όνειρο που γέννησε τα Three Cents

Διακριτικά φυσικά αρωματικά βότανα, εσπεριδοειδή και μπαχαρικά έρχονται να αναδείξουν τον χαρακτήρα του ποτού χωρίς σε καμιά περίπτωση να το επισκιάσουν. Και ακριβώς αυτό είναι που κάνει τη μεταξύ τους χημεία τόσο ξεχωριστή, απογειώνοντας τη γεύση σου. Πώς όμως ξεκίνησαν όλα για μια παρέα τεσσάρων νέων που μοιράζονταν ένα κοινό πάθος; Η αγάπη τους για το καλό ποτό ήταν το μεγάλο στοίχημα. Ήθελαν το τέλειο gin & tonic, το τέλειο Long Drink, το τέλειο cocktail.

Three Cents

Ένα ταξίδι στο Μεξικό, κάπου πίσω στο 2008, φαίνεται πως ήταν σταθμός για να αλλάξει όλη η ζωή του Γιώργου Μπάγκου. Τα αρώματα, οι γεύσεις, οι μουσικές και ο ρυθμός της χώρας όχι απλά τον έκαναν να εθιστεί σε νέες απολαύσεις, αλλά αποτέλεσαν και το έναυσμα για την πορεία προς την έμπνευση και τη δημιουργία των Three Cents με τη συνδρομή των φίλων και συνεργατών του.

Από τη δική του εφεύρεση της Pink Grapefruit Soda, εμπνεύστηκαν ως παρέα τα premium mixers Three Cents. Και δεν άργησαν να κάνουν δυναμικά αισθητή την παρουσία τους στην αγορά και τα πιο ψαγμένα μπαρ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η χημεία τους που τελικά φαίνεται πως πέρασε και στις επαγγελματικές τους «αλχημείες» γίνεται άμεσα αντιληπτή και από την αγάπη με την οποία μιλάνε για το εγχείρημά τους. Μια ιστορία τριών bartenders και ενός παλιού ιδιοκτήτη μπαρ που έβαλαν στόχο να αλλάξουν μια για πάντα τα βράδια μας.

Οι ξεχωριστές γεύσεις με τις απολαυστικές bubbles των premium mixers Three Cents έρχονται να ενισχύσουν και να αναδείξουν τα αρώματα του καλού ποτού. Με μοναδικό στόχο να μας οδηγήσουν σε κορυφαία γευστικά μονοπάτια, κάτι που πετυχαίνουν με ευκολία σε ανεπανάληπτο βαθμό.

Τα Three Cents αυτό το καλοκαίρι κάνουν το επόμενο βήμα και μεγαλώνουν. Σε νέο μπουκάλι των 275 ml – όσο δηλαδή μια απολαυστική μερίδα, οι δυο δημοφιλέστερες γεύσεις, Pink Grapefruit Soda & Gentlemen’s Soda (με γεύση περγαμόντο και μανταρίνι), έρχονται για να δροσίσουν τα απογεύματά μας.

Έτσι τα αγαπημένα Three Cents πλέον εκτός από τα πιο In bar είναι διαθέσιμα και σε σημεία όπου μπορούμε να τα απολαύσουμε σκέτα.

Θα τα βρουμε στα καλύτερα καφέ της πόλης, αλλά αποτελούν και ιδανική πρόταση για να ξεδιψάσουν τις εξορμήσεις μας στην παράλια και τις καλοκαιρινές μας βόλτες. Αναζητήστε τα και αφήστε τη δύναμη των bubbles να σας παρασύρει…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις