Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο

Λίγο μετά τις 20:00 άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας που είχαν κλείσει από το πρωί, σχεδόν, λόγω του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου. Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Κυριακή (13.11.2022).

Οι κλειστοί δρόμοι για τους αγώνες των 10 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο του Μαραθωνίου, προκάλεσαν το απόγευμα του Σαββάτου κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας.

Περίπου στις 20:20 και αφού είχαν τελειώσει οι αγώνες των 10 χιλιομέτρων, οι δρόμοι άνοιξαν αλλά ήταν τόσο μεγάλη η κίνηση και το μποτιλιάρισμα, που χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Οι δύο αγώνες δρόμου 10χλμ από τη Λ. Βασ. Αμαλίας (Σύνταγμα) προς το Παναθηναϊκό Στάδιο έκαναν, νωρίτερα, το κέντρο απροσπέλαστο.

Εκτός όμως από το κέντρο της Αθήνας ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας, ενώ προβλήματα υπήρξαν και σε Μιχαλακοπούλου, Καλλιρόης, Ηλιουπόλεως, Βουλιαγμένης, Κατεχάκη, Πατησίων.

Αύριο θα διεξαχθεί ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος και θα τεθούν σε εφαρμογή από νωρίς το πρωί μέχρι τις 17:30 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις