Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυτό το αυτοκίνητο μοιάζει δανεικό αλλά δεν είναι…

Αυτό το αυτοκίνητο μοιάζει δανεικό αλλά δεν είναι…

Σε κάθε φιλική παρέα, υπάρχει τουλάχιστον ένας άνθρωπος που θέλει ή σκέφτεται να αλλάξει αυτοκίνητο γιατί το δικό του είναι πια παλιό και… κοστοβόρο. Υπάρχουν όμως παράγοντας που τον «κρατάνε» από το να κάνει το μεγάλο βήμα.

Ποιοι είναι αυτοί; Πολλοί. Ο πρώτος και ίσως κυριότερος το ότι η ελληνική κοινωνία είναι στον πυρήνα της συντηρητική και συνεχίζει, ακόμα (!), να ακολουθεί «ήθη και έθιμα» του παρελθόντος. Να «περπατάει» στους δρόμους που άνοιξε η προηγούμενη γενιά, που ήθελε ό,τι είναι να είναι «δικό της», που δεν ήθελε τα… «δανεικά».

Είναι σαν εκείνους που λένε συχνά ότι «η γιαγιά μου έλεγε “παιδάκι μου ό,τι κλείνει η πόρτα σου”». Και μένουν σε αυτό χωρίς πρόοδο. Κάτι ανάλογο γίνεται και με τα αυτοκίνητα. Γιατί, ας πούμε, αν λέγατε στη γιαγιά σας ότι θέλετε να πάρετε αυτοκίνητο με leasing, θα εισπράττατε ίσως άγριο βλέμμα και τη «συμβουλή» του να μην παίρνετε… δανεικά.

Τώρα όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Έχουν αλλάξει τα πάντα ακόμη και το πως μπορεί να κινηθεί κάποιος, ειδικά αν μιλάμε για νέο άνθρωπο, για να έχει καινούργιο αυτοκίνητο.

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια μας είχαν περάσει την ιδέα ότι το leasing είναι ακριβό και μόνο για εκείνους που έχουν πολλά λεφτά. Όχι. Δεν είναι. Είναι λύση και μάλιστα για όλους, όσο βαθιά κι αν φτάνει το πορτοφόλι του.

Δεν είναι κακό να ακολουθούμε παραδόσεις και συμβουλές με τις οποίες μεγαλώσαμε, αλλά ας τις εξελίξουμε. Ας τις εφαρμόσουμε με τρόπο που να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Γι’ αυτό, είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης, μη φοβάστε το leasing. Δεν είναι… μπαμπούλας. Είναι η λύση για να έχετε καινούργιο αυτοκίνητο… πάντα, χωρίς μεγάλο κόστος και με προνόμια που δεν θα είχατε αν αγοράζατε ένα αυτοκίνητο. Παράδειγμα; Δεν πληρώνετε επιπλέον για ασφάλιση και συντήρηση.

Με λίγα λόγια, σας λύνει τα χέρια, τόσο απλά. Και σας επιτρέπει να το χαρείτε, στα καλύτερα και πιο παραγωγικά σας χέρια ίσως, χωρίς πιέσεις, χωρίς άγχη.

Πολλοί άλλωστε μεγαλώσαμε με το πρότυπο πως επιτυχημένος είσαι αν έχεις δικό σου αυτοκίνητο. Αλλά και το αυτοκίνητο από leasing, σαν δικό σας είναι.

Σκεφτείτε και το άλλο: ο στόλος αυτοκινήτων στην Ελλάδα δεν είναι και από τους πιο νέους. Η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει φτάσει, τα οφέλη πολλά και η ιδέα ενός καινούργιου αυτοκινήτου στριφογυρίζει. Αλλά τα χρήματα δεν περισσεύουν. Και γιατί να μην στραφείτε στο leasing; Γιατί να μην κάνετε το βήμα στο μέλλον, εξοικονομώντας και χρήματα.

Είτε επαγγελματίας είτε ιδιώτης, με τη LeasePlan και τα νέα Special Deals της μπορείτε να έχετε καινούριο αυτοκίνητο κάθε 4 χρόνια, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης, με σταθερό μίσθωμα.

Ηλεκτροκίνητο θέλετε; Θα βρείτε. Υβριδικό προτιμάτε; Κι απ’ αυτό έχει. Μπορείτε να διαλέξετε όποιο καινούργιο αυτοκίνητο θέλετε σε ελκυστικές τιμές και με προνόμια που… ζαλίζουν.

Μια ματιά στο site της LeasePlan θα σας πείσει ότι το leasing δεν είναι η πολυδάπανη premium καταναλωτική συνήθεια που ίσως να πιστεύατε. Είναι, όμως, μια επιλογή για όλους. Στο site της εταιρίας μπορείτε να διαβάσετε για να προνόμια που σας δίνει το leasing ενός αυτοκινήτου, για το τι κερδίζετε, για τις νέες προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Γιατί «όποιος σέβεται το χθες, μπορεί να αλλάξει το σήμερα»…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις