Ελλάδα

Αυτοί είναι οι δύο ληστές που εξαπατούσαν ηλικιωμένους ως υπάλληλοι εταιρείας ηλεκτρισμού

Αυτοί είναι οι δύο ληστές που «χτυπούσαν» σε σπίτια ηλικιωμένων, παριστάνοντας τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας και χρησιμοποιώντας την πρόφαση ότι ήθελαν να ελέγξουν μια βλάβη σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δύο ληστών έδωσε σήμερα Κυριακή (23.1.2022) στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, αναφέροντας πως όταν έμπαιναν στα σπίτια των ηλικιωμένων, ο ένας τους απασχολούσε στην κουζίνα ενώ ο άλλος έψαχνε το υπόλοιπο σπίτι, αρπάζοντας χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, εξιχνιάσθηκαν 7 ληστείες για τις οποίες κατηγορούνται οι δράστες, από τις οποίες αποκόμισαν πάνω από 220.000 ευρώ σε παράνομα έσοδα. Δείτε τις φωτογραφίες τους εδώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος που εξαπατούσε πολίτες και από την επιχείρηση σύλληψης των μελών του
Στο βίντεο διακρίνεται ένα μέλος του κυκλώματος να συναντά μια ηλικιωμένη έξω από μια πολυκατοικία και να συνομιλούν και στη συνέχεια εκείνη ανυποψίαστη να του δίνει κάτι
Η στιγμή που μέλος του κυκλώματος συναντά μια ηλικιωμένη