Ελλάδα

Αυτοκίνητο «κόλλησε» στα σκαλιά έξω από το Ηρώδειο – Ο ηλικιωμένος οδηγός πήρε λάθος στροφή

Κανείς δεν τραυματίστηκε ενώ επιστρατεύτηκε γερανός για να απομακρυνθεί το όχημα

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκαν περαστικοί και τουρίστες που είδαν μπροστά τους ένα αυτοκίνητο μέσα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, λίγα μέτρα από την είσοδο του Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και μάλιστα στα σκαλιά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό με το αυτοκίνητο έγινε στις 14:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (1.5.2025), την ώρα που ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η γύρω περιοχή ήταν γεμάτος από τουρίστες, αλλά και Αθηναίους που απολάμβαναν την αργία.

Ξαφνικά, ένα όχημα – μια παλαιού τύπου Μερσεντές – που ερχόταν από την πλευρά του Ηρωδείου καβάλησε με ταχύτητα το πλακόστρωτο τμήμα που συνδέει τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου με τη Ροβέρτου Γκάλι και «κατέβηκε» τα σκαλιά, προτού σταματήσει σε ένα δέντρο!

Περαστικοί έτρεξαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι δεν είχε παρασυρθεί κάποιος άνθρωπος, ενώ βοήθησαν τον οδηγό να βγει. 

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο οδηγός ήταν ηλικιωμένος, ο οποίος πιθανότατα μπέρδεψε τον δρόμο και έστριψε στον πεζόδρομο με τα σκαλιά, χάνοντας τον έλεγχο.

Στην περιοχή επικράτησε για αρκετή ώρα αναστάτωση, με τους τουρίστες να βγάζουν φωτογραφίες το περιστατικό, ενώ στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση για την απομάκρυνση του οχήματος με γερανό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
148
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη