Ελλάδα

Αυτός είναι ο 39χρονος που πέθανε στον σεισμό της Κω

Ο φονικός σεισμός των 6,6 Ρίχτερ που έπληξε τα ξημερώματα της Παρασκευής την Κω στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε την είδηση θανάτου του 39χρονου Σινάν Κούρτογλου στον φονικό σεισμό 6,6 Ρίχτερ που έπληξε την Κω. Οι τουρκικές αρχές έστειλαν πλοίο για να μεταφέρουν τους Τούρκους πολίτες που βρίσκονταν στην Κω για διακοπές πίσω στην Τουρκία.

Εκτός από τον Σινάν Κούρτογλου, οι τουρκικές αρχές επιβεβαιώνουν πως ένας Τούρκος πολίτης έχει τραυματιστεί σοβαρά από τον μεγάλο σεισμό στην Κω. “Οι προσπάθειες απομάκρυνσης για πάνω από 200 πολίτες μας συνεχίζονται. Δεν επιτρέπονται οι ακτοπλοϊκές διαδρομές από την Αλικαρνασσό ή άλλα μέρη της Ελλάδας καθώς έχει καταστραφεί το λιμάνι και το τελωνείο”.

“Χορηγήθηκε ειδική άδεια μετά από συνάντηση με τον επικεφαλής του λιμανιού στην Κω και αναχώρησε πλοίο χωρητικότητας 250 περίπου επιβατών από το Μπόντρουμ. Θα επιστρέψει στο Μπόντρουμ αφού επιβιβαστούν οι πολίτες μας. Μετά θα πραγματοποιήσει άλλο ταξίδι στην Κω”, τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου”, σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Ο Τούρκος υπουργός Υγείας είπε ότι αναγνωρίστηκε ο Sinan Kurtoglou και πως έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες επαναπατρισμού 250 Τούρκων πολιτών στην Αλικαρνασσό, σημειώνοντας πως έχουν τραυματιστεί 3 πολίτες από τον ισχυρό σεισμό στην Κω.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Κω: Αυτοί είναι οι τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στην Αθήνα [pics, vids]

Σεισμός στην Κω: Αναθεωρήθηκε το μέγεθος

Σεισμός στην Κω: Πρωινό οδοιπορικό 12 λεπτών στο νησί – Φοβερές εικόνες

Πηγή: Hurriyetdailynews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου - Η στιγμή που ο 28χρονος φεύγει από το γραφείο του ποινικολόγου
Το newsit.gr φέρνει στο φως νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 28χρονος φεύγει από το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου επί της οδού Γ' Σεπτεμβρίου, αφού δολοφόνησε τον 73χρονο
Ο 28χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του Σταύρου Γεωργίου 10
Παλαιό Φάληρο: Άγνωστος επιτέθηκε σε γυναίκα στην είσοδο του σπιτιού της – Προσπάθησε να της αρπάξει την τσάντα
Από τις κραυγές, κάποιοι ένοικοι της πολυκατοικίας έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, και ένας από αυτούς προσπάθησε να τον καταδιώξει, δίχως όμως να τον προλάβει
Παλαιό Φάληρο