Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Αυτός είναι ο Έλληνας που τραυματίστηκε στο Λονδίνο

Αυτός είναι ο Έλληνας που τραυματίστηκε στο Λονδίνο

Ο Αντόνιο Φίλης είναι ο Έλληνας που τραυματίστηκε στην τρομοκρατική επίθεση του Σαββάτου (03.06.2017) στο Λονδίνο. Πρόκειται για 35χρονο γεωπόνο, τεχνολόγο τροφίμων που είχε μετακομίσει στη βρετανική πρωτεύουσα από το 2011.

Ο πατέρας του Έλληνα που τραυματίστηκε από τους τρομοκράτες στο Λονδίνο κατάγεται από τη Λαμία, ενώ η μητέρα του είναι Ιταλίδα. Ο 35χρονος αποφάσισε να μετακομίσει στο Λονδίνο το 2011 και εκεί εργάζεται σε εταιρία.

Εγχειρίστηκε ο Έλληνας τραυματίας στο Λονδίνο

Ο Αντόνιο Φίλης δέχτηκε χτύπημα στο συκώτι. Σε video μέσα από την παμπ όπου βρισκόταν την ώρα της επίθεσης, ακούγεται να λέει «έχω ματώσει». Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

«Ενώ οι άλλοι έτρεχαν να σωθούν ο γιος μου δεν έφυγε», είπε ο πατέρας του 35χρονου Γιώργος Φίλης στο Lamiareport. «Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…», τόνισε.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο, Αλέξης Γεωργιάδης είχε δηλώσει στο newsit.gr πως εντός της ημέρας τον Έλληνα τραυματία πρόκειται να επισκεφτεί ο πρέσβης της Ελλάδας στο Λονδίνο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε