Ελλάδα

Bild: “Μην μας λέτε Ναζί. Οι δικές σας κυβερνήσεις σας οδήγησαν στο αδιέξοδο”

Ενοχλημένοι είναι οι γερμανοί όταν τους αποκαλούμε ναζί και όπως γράφει σήμερα ένας από τους αρθρογράφους γερμανικής εφημερίδας οι κυβερνήσεις μας φταίνε για ότι παθαίνουμε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το γερμανικό ταμπλόιντ συνοδεύει το σημερινό του θέμα για την έγκριση του δεύτερου μνημονίου και των επεισοδίων με καυστικά σχόλια για τα συνθήματα στους δρόμους της Αθήνας.

Οπως γράφει ο Ούγκο Μίλερ στο θέμα του με τίτλο: «Τέλος στην υποδαύλιση», οι χώρες που αντιμετωπίζουν κρίση χρέους δεν έχουν δικαίωμα να κατηγορούν την Γερμανία για την σημερινή τους κατάσταση.

«Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα: Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία δεν κυβερνιόντουσαν από το Βερολίνο. Κανένας καγκελάριος δεν πίεσε τις χώρες αυτές να ζούνε με δανεικά, αντί να επενδύουν στην οικονομία τους», λέει ο Γερμανός δημοσιογράφος.

Παρόλα αυτά, η Γερμανία διαθέτει τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη χώρα στο μηχανισμό στήριξης. Δεν περιμένουμε να μας ευχαριστήσουν. Θα ήμασταν απλά ικανοποιημένοι αν δεν μας αποκαλούσαν ναζί» καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διεθνή ΜΜΕ: “Η Αθήνα φλέγεται”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: «Βρέθηκε σε άλλο αντικείμενο το DNA τρίτου ανθρώπου» λέει η δικηγόρος του 65χρονου Ιταλού
Οι ισχυρισμοί του δικηγόρου που εκπροσωπεί τον Ιταλό, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, αφού στα ξύλινα μέρη του όπλου τα αποτυπώματα διατηρούνται για μήνες και στα μεταλλικά μέχρι έναν χρόνο
Τα δυο θύματα της δολοφονίας στο Αίγιο
Η τελευταία συνομιλία του Σκοπιανού δολοφόνου της Σταυρούλας Λεβεντάκη με την σύζυγό του πριν συλληφθεί - «Κρύβομαι, δεν θέλω να πάω μέσα»
Οι αρχές θεωρούν ως κίνητρο της δολοφονίας την «σχέση εξάρτησης» του 43χρονου με τη σύζυγό του - «Θα το πω στη γυναίκα σου» φέρεται να απειλούσε η 45χρονη τον Σκοπιανό
43χρονος