Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Black Friday 2017: Μετράμε αντίστροφα για τις 24 Νοεμβρίου – Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης

Black Friday 2017

Χρειάστηκε να περάσουν 64 χρόνια για την ελληνική version της Black Firday που καθιερώθηκε το 1952 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Το 2016 ζήσαμε πρωτόγνωρες σκηνές σε εμπορικά κέντρα και καταστήματα, με τον κόσμο να δίνει μάχη για τις ευκαιρίες της Black Friday.

Black Friday

Με μπροστάρη τα Public, πολλά ήταν τα καταστήματα που συμμετείχαν στη Black Friday και το αμερικάνικο έθιμο έχει πλέον υιοθετηθεί για τα καλά και στη χώρα μας.

Η αντίστροφη μέτρηση μάλιστα για τη Black Friday 2017 έχει ξεκινήσει. Λίγες μόνο μέρες μας χωρίζουν από τη Μαύρη Παρασκευή που έρχεται, όπως όλα δείχνουν, με σημαντικές εκπτώσεις στις 24 Νοεμβρίου.

Black Friday

Τα Public ετοιμάζουν εντυπωσιακές προσφορές και για τη Black Friday 2017 και φυσικά προβλέπεται να δοθεί μάχη για την απόκτησή τους.

Οδηγός επιβίωσης για τη Black Friday

Οι συμβουλές ξένων Black Friday-τών είναι σίγουρα πολύτιμες για τις 24 Νοεμβρίου. Έχουν άλλωστε “ψηθεί” για χρόνια στο απόλυτο εκπτωτικό ντελίριο.

Ποιες είναι οι συμβουλές που δίνουν; Ας ξεκίνησουμε με τα βασικά. Η Black Friday εμπειρία απαιτεί μεταξύ άλλων οργάνωση, έρευνα και φυσικά υπομονή.

Αν θέλεις να αποφύγεις τις μεγάλες ουρές και την πολυκοσμία, μπορείς φυσικά να εκμεταλλευτείς τις διαδικτυακές προσφορές. Σε περίπτωση όμως που είσαι αρκετά γενναίος για τη δια ζώσης εμπειρία, χρειάζεται να ακολουθήσεις “στρατιωτικό” πρόγραμμα για να φύγεις κρατώντας στα χέρια σου τις καλύτερες προσφορές.

1. Οργανώσου και κάνε την έρευνά σου (ενημερώσου για τα deals που θα σκάσουν μύτη τη Black Friday)

2. Φτιάξε λίστα για τα προϊόντα που θέλεις με σειρά προτεραιότητας (δεν θες άλλωστε να χάσεις το μεγάλο deal)

3. Φόρεσε άνετα παπούτσια (θα λιώσεις σόλες από διάδρομο σε διάδρομο)

4. Φόρτισε στο φουλ το κινητό σου (θα έχεις άμεσα εύκαιρες όλες τις προσφορές για τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν)

5. Πήγαινε με φίλους (και παρέα θα έχεις και μπορείς να μοιράσεις τους πολυπόθητους “στόχους” για να να προλάβεις όλες τις προσφορές)

6. Οπλίσου με τα απαραίτητα (νερό και σνακ είναι must have εφόδια)

7. Ξέχνα τις αγορές τελευταίας στιγμής (μπορεί να μη χρειάζεται να κατασκηνώσεις, αλλά σίγουρα θέλεις να προλάβεις τις προσφορές πριν εξαφανιστούν)

8. Αν δεν είσαι τύπος της υπομονής, εκμεταλλεύσου τις προσφορές online από την άνεση του σπιτιού σου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις