Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Black Friday με ουρές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λαμία [pics, vids]

Black Friday με ουρές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λαμία [pics, vids]

Black Friday σήμερα με απίστευτες ουρές στα καταστήματα στις περισσότερες πόλεις της χώρας. Σπρωξιές για έναν κατάλογο με τις προσφορές, πανικός όταν άνοιξαν οι πόρτες.

Black Friday… it is! Σήμερα 25 Νοεβρίου, η χώρα ζει στον… ρυθμό της Μαύρης Παρασκευής, τουλάχιστον όσον αφορά στις ουρές! Από τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής (25/11/2016) οι ουρές έξω από συγκεκριμένα καταστήματα είναι τεράστιες. Μένει να αποδειχθεί αν θα είναι και οι εκπτώσεις. Οι εικόνες έξω από τα καταστήματα της αλυσίδας Public πριν καλά καλά… χαράξει είναι χαρακτηριστικές του τι πρόκειται να ζήσουμε σήμερα. Από τις 07:00 το πρωί πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στην ουρά και περίμεναν το ρολόι να δείξει 09:00 (σ.σ. στα εμπορικά, τα μαγαζιά άνοιξαν εκείνη την ώρα, αλλού θα άνοιξαν στις 08:00) για να ανοίξουν οι πόρτες.

Έξω από τα Public τόσο στο Mall στο Μαρούσι όσο και στο κατάστημα στον Πειραιά, οι ουρές σχηματίστηκαν από πολύ νωρίς. Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο κατάστημα στο Σύνταγμα. Στο Μαρούσι, πιο συγκεκριμένα, η ουρά έφτασε σε κ ακόμη και τα 60 μέτρα και σε αυτή κάθονται σχεδόν 250 άνθρωποι!

Χαρακτηριστικό της εικόνας που επικρατεί από νωρίς το πρωί στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι το γεγονός πως η ουρά μεγαλώνει συνεχώς και σε αυτή στέκονται κυρίως νέοι, ακόμη και πιτσιρίκια που έκαναν… κοπάνα από τις πρώτες ώρες στο σχολείο! Ένα παιδί, μάλιστα, δεν πτοήθηκε από τις πατερίτσες του! Χαμός επικράτησε όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος κέρασαν μπισκότα όσους περίμεναν αλλά και όταν έβγαλαν κατάλογο με προσφορές!

Η Μαύρη Παρασκευή (Black Friday) είναι μια γιορτή του εμπορίου που ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εικόνες με ουρές εκατοντάδων ή ακόμη και χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές κάνουν τον γύρο του κόσμου την Μαύρη Παρασκευή. Να σημειωθεί ότι στο εξωτερικό είναι τέτοια η “σημασία” της Μαύρης Παρασκευής για τους καταναλωτές, και τέτοιο το όφελός τους από τις προσφορές που συχνά σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα σε καταναλωτές που περιμένουν στις ουρές.

Black Friday στη Λαμία: Σπρωξίματα, φωνές και αγωνία – Τρέχουν να προλάβουν στους διαδρόμους [pics]! Η Black Friday γέμισε την τοπική αγορά από ανθρώπους κάθε ηλικίας. Χαμός σε γνωστό πολυκατάστημα… Από νωρίς το πρωί πολλοί Λαμιώτες κάθε ηλικίας ήταν έξω από το κατάστημα της αλυσίδας Public στην πλατεία Πάρκου για να εκμεταλλευτούν τις προσφορές του καταστήματος. Η ουρά μεγάλωνε συνεχώς και από τις 08:00 που άνοιξαν οι πόρτες γίνεται το αδιαχώρητο με τους υπαλλήλους να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν, μαζί με τους άντρες της ασφάλειας που προσπαθούν να εξασφαλίσουν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Οι πρώτες εικόνες από το κατάστημα είναι ενδεικτικές της κατάστασης…

Black Friday: Ατελείωτες ουρές στη Θεσσαλονίκη – Μάχη για μια καλύτερη θέση [pics, vids]. Black Friday 2016: Πανικός με εκατοντάδες άτομα να συνωστίζονται από τις 05.00 τα ξημερώματα έξω από γνωστό πολυκατάστημα. Η προσέλευση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση…

Εκατοντάδες άτομα, κατά τη συντριπτική τους πλειονότητα ανήλικοι συγκεντρώθηκαν – κάποιοι ακόμη και από τις 05.00 – έξω από γνωστό πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην οδό Τσιμισκή, προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα κάνουν τις αγορές τους, εκμεταλλευόμενοι τις χαμηλές τιμές και εκπτωτικές προσφορές της τάξεως του 30-40%.

Black Friday στην Κρήτη: Οι προσφορές έφεραν ουρές – Εντάσεις και συνωστισμός [pics, vids]! Η Black Friday ξημέρωσε και στην Κρήτη. Η ξενόφερτη ”Μαύρη Παρασκευή” ξημέρωσε και στην Κρήτη με τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων να προχωρούν σε γενναίες εκπτώσεις και τους καταναλωτές να ξεχύνονται στην αγορά…
με την ελπίδα ότι θα είναι από τους τυχερούς που θα πετύχουν τα προϊόντα που επιθυμούν σε τιμή ευκαιρία. Από τις 07.00 πρωί σε ορισμένα καταστήματα καταναλωτές είχαν κάνει ουρά για να πάρουν προϊόντα, σε ορισμένες δε περιπτώσεις δεν έλειψαν και οι εντάσεις! Φοιτητές, μαθητές αλλά και γονείς από νωρίς το πρωί σχημάτισαν ουρές έξω από πολυκατάστημα του Ηρακλείου περιμένοντας να ανοίξει τις θύρες του…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε