Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Black Friday: “Βούλιαξε” και το ίντερνετ! Ρεκόρ online παραγγελιών στο Πλαίσιο!

Black Friday: “Βούλιαξε” και το ίντερνετ! Ρεκόρ online παραγγελιών στο Πλαίσιο!

Σκηνές που θυμίζουν Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από το πρωί στα καταστήματα, με τους καταναλωτές να στριμώχνονται σε ουρές για τις μεγάλες προσφορές λόγω της πολυαναμενόμενης Black Friday.

Η ξενόφερτη καταναλωτική συνήθεια αγκαλιάστηκε από το ελληνικό κοινό, με την εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ να καταγράφει μοναδικό ρεκόρ παραγγελιών! Μέχρι τις 14:00 είχαν γίνει πάνω από 4.100 online παραγγελίες από καταναλωτές που θέλησαν να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές του ΠΛΑΙΣΙΟΥ που γιόρτασε για πρώτη φορά τον θεσμό Black Friday.

Πάνω από 5.000 κλήσεις μέσα σε 4 μόνο ώρες έβαλαν φωτιά στο τηλεφωνικό κέντρο, με την αγοραστική κίνηση να μεταφράζεται σε αύξηση παραγγελιών μεγαλύτερη του 550% και ορισμένα από τα προϊόντα να εξαντλούνται με το καλημέρα!

Ανάλογες εικόνες αντίκρισαν και οι εργαζόμενοι της γνωστής αλυσίδας στα καταστήματα, με χιλιάδες καταναλωτές να σχηματίζουν ουρές για να κάνουν τις αγορές του. Μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στα καταστήματα θέλοντας να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές και εκπτωτικές προσφορές λόγω ημέρας.

Για την ιστορία, η “Μαύρη Παρασκευή” ξεκίνησε ως θεσμός από τις ΗΠΑ και σύντομα έλαβε παγκόσμιες διαστάσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια υιοθετήθηκε και από την Ελλάδα. Γιορτάζεται παραδοσιακά την επόμενη της ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ και αποτελεί αφορμή για τρελές προσφορές στα καταστήματα, σηματοδοτώντας την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε