Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΔΕΔΔΗΕ: 10.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις χωρίς ρεύμα – Ολονύχτια μάχη για την αποκατασταση των ζημιών

ΔΕΔΔΗΕ: 10.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις χωρίς ρεύμα – Ολονύχτια μάχη για την αποκατασταση των ζημιών

Όλο το βράδυ θα συνεχίσουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ την προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία Μήδεια.

Όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ μέχρι τώρα έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε 60.00 νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τα 70.000 που υπήρχαν το πρωί .

Η ανακοίνωση αναφέρει: Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι τα συνεργεία του θα συνεχίσουν καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας τις εργασίες για την επανηλεκτροδότηση 5 γραμμών Μέσης Τάσης, σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί, το σύνολο των νοικοκυριών με προβλήματα ηλεκτροδότησης ήταν 70.000. Έως αυτή την ώρα έχουν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αύριο το πρωί, το συνολικό δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ στις πληγείσες από την κακοκαιρία Μήδεια περιοχές της Αττικής, που ανέρχεται σε περίπου 440 άτομα, θα ενισχυθεί περαιτέρω με επιπλέον 25 συνεργεία ( περίπου 60 άτομα) που θα προσέλθουν από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου Ηπείρου και της Κεντρικής Ελλάδος, καθώς έχουν αποκατασταθεί στις περιοχές αυτές οι ζημιές από τη Μήδεια.

Εξάλλου και στη Βόρεια Εύβοια, που δέχθηκε σοβαρό πλήγμα από την κακοκαιρία, μέσα στις επόμενες ώρες ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο και στους τελευταίους 9 οικισμούς.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την Εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr) .

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις