Ελλάδα

ΔΕΔΔΗΕ: Προσοχή για την ασφαλή επανηλεκτροδότηση σπιτιών και καταστημάτων στις πλημμυρισμένες περιοχές

O ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή για την ασφαλή επανηλεκτροδότηση σπιτιών και καταστημάτων στις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel περιοχές. 

O ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους καταναλωτές που τα σπίτια ή τα καταστήματά τους έχουν πλημμυρίσει, λόγω της κακοκαιρίας Daniel να ελέγξουν προσεκτικά την ορθή και ασφαλή λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεών τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο Μέσης Τάσης των περιοχών που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel και εντατικοποιεί τις εργασίες για την αποκατάσταση όλων των παροχών στη Χαμηλή Τάση.

Για την ασφαλή επανηλεκτροδότηση όλων των κτισμάτων θα πρέπει να διασφαλιστεί η αρτιότητα των εσωτερικών εγκαταστάσεων καθώς και όλων των στοιχείων αυτής στον περιβάλλοντα χώρο (γραμμή πίνακα, μετρητής, γείωση). Ο έλεγχος είναι απολύτως επιβεβλημένος προκειμένου τα κτίσματα να
επανηλεκτροδοτηθούν, καθώς μια ανέλεγκτη ηλεκτρική εγκατάσταση, εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή όπως ηλεκτροπληξία πρόκληση πυρκαγιάς, ή/και καταστροφές συσκευών κ.λπ.

Στις περιπτώσεις που απαιτείται εκτέλεση εργασιών από τον ΔΕΔΔΗΕ για την επανασύνδεση, αυτή θα πραγματοποιείται μετά την έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) την οποία θα πρέπει και να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι στην Εταιρία.

To κόστος των σχετικών ΥΔΕ θα καλυφθεί από την Πολιτεία με ανακοίνωση που θα ακολουθήσει από τα αρμόδια Υπουργεία.

Προς διευκόλυνση των πληγέντων για την υποβολή των αιτημάτων και προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στην επανηλεκτροδότησή τους, ο ΔΕΔΔΗΕ δίνει τη δυνατότητα υποβολής των ΥΔΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=1031.

Παράλληλα για οποιαδήποτε απορία ή επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ, υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές μπορούν να καλούν δωρεάν στο 800 400 4000 24ώρες το 24ωρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
43χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες στην Παλλήνη - Γεμάτο από υλικό παιδικής πορνογραφίας το σπίτι του
Αφέθηκε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους - Ο δράστης συνελήφθη μετά καταγγελία για την τοποθέτηση κρυφής κάμερας στις τουαλέτες εταιρείας όπου εργαζόταν
Περιπολικό αστυνομίας
Η ανατριχιαστική περιγραφή γυναίκας που είδε τον 5χρονο κλειδωμένο στο μπαλκόνι στα Καμίνια - «Ούρλιαζε, "είμαι κλειδωμένος και μόνος"»
Η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, αποκάλυψε πως το παιδί έκλαιγε και ήταν τελείως γυμνό - Αναζητείται η δεύτερη αδελφή του - Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η μητέρα του
Καμίνια
2