Ελλάδα

Δείκτης Θετικότητας: Στο 9,17% η Μύκονος – Άλλες 16 περιφέρειες στο «κόκκινο»

Αυξημένος σε πολλές περιφέρειες είναι ο δείκτης θετικότητας του κορονοϊού ενώ «πρωταθλήτρια» είναι η Μύκονος με 9,17%.

Ο δείκτης θετικότητας του κορονοϊού είναι μεγάλος και στην Σάμο με 6,46%, στη Ροδόπη με 6,33% και στη Λήμνο με 6,29%. Χαρακτηριστικό είναι πως συνολικά 17 περιφέρειες βρίσκονται πάνω από το επικίνδυνο όριο του 4%.

Αναλυτικά οι περιοχές που είναι στο κόκκινο:

Μύκονος 9,17%

Σάμος 6,46%

Ροδόπη 6,33%

Λήμνος 6,29%

Λέσβος 5,23%

Θήρα 4,92%

Λευκάδα 4,66%

Έβρος 4,58%

Ιωάννινα 4,44%

Κέρκυρα 4,37%

Κω 4,29%

Κάρπαθος 4,25%

Αχαία 4,11%

Θεσπρωτία 4,11%

Χανιά 4,1%

Μεσσηνία 4%

deiktis thetikotitas

Στο 2,96% σε όλη τη χώρα

Την εβδομάδα αναφοράς 07 Φεβρουαρίου 2022 – 13 Φεβρουαρίου 2022 το ποσοστό θετικότητας ήταν 5.63% σε σύνολο 2.217.623 εργαστηριακών ελέγχων (RT-PCR/Rapid-Ag) και 2.09% σε σύνολο 2.041.810 αυτοδιαγνωστικών ελέγχων. Στο σύνολο των ελέγχων, το ποσοστό θετικότητας ήταν 2.96%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 18
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα