Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δεκαπενταύγουστο: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και Εθνική Οδό

Δεκαπενταύγουστο: Αυξημένη κίνηση σε λιμάνια και Εθνική Οδό

Αυξημένη και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενόψει της εξόδου αδειούχων για τον Δεκαπενταύγουστο.

Ουρές και σήμερα στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου οι εκδρομείς για το Δεκαπενταύγουστο. Καθώς βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του Αυγούστου, και μόλις λίγες μέρες πριν το Δεκαπενταύγουστο, το αδιαχώρητο αναμένεται να σημειωθεί και σήμερα στα λιμάνια.

Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το Κεντρικό και το Βορειοανατατολικό Αιγαίο, και καλό είναι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν να ενημερώνονται για τον καιρό. Δείτε εδώ την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου.

Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εξόδου του Δεκαπενταύγουστου, θέτει σε εφαρμογή ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι ισχύει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Μιάς και… πλησιάζει το Δεκαπενταύγουστο, η Ελληνική αστυνομία, μάλιστα, επιστρέφει και τις άδειες κυκλοφορίας και τις πινακίδες. Δείτε ποιές περιπτώσεις αφορά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις