Site icon NewsIT
11:06 | 06.05.25

«Δεν μου είπε συγγνώμη και με έβρισε», λέει για τη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά το θύμα της επίθεσης από τον σκύλο της οικογένειας

Από την επίθεση στον 71χρονο

Από την επίθεση στον 71χρονο

Έφη Φανάρα

«Μου έχωσε τα δόντια μέσα, μου έσκισε όλο το παντελόνι. Τα αίματα τρέχανε από τις πληγές»

«Όχι μόνο δεν μου είπε συγνώμη αλλά με έβρισε κιόλας», λέει στο newsit.gr o 71χρονος για τη μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον σκύλο της οικογένειας  του τενίστα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ο ανυποψίαστος κάτοικος της Βουλιαγμένης περιγράφει τις στιγμές τρόμου που βίωσε όταν ήρθε αντιμέτωπος με το λυκόσκυλο που είχε βγάλει βόλτα η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Γιούλια Σαλνίκοβα. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:00 χθες (5/5/2025) το πρωί σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Βουλιαγμένης.    

«Εγώ περνούσα μπροστά από την καφετέρια, δεν είδα τίποτα δεξιά κι  αριστερά. Κοίταζα τους θαμώνες της καφετέριας και για μια στιγμή αισθάνθηκα ένα τράβηγμα από πίσω, στο μηρό. Όχι λύκος, σαν αρκούδα ένα πράγμα, το οποίο με τράβηξε. Μου έχωσε τα δόντια μέσα, μου έσκισε όλο το παντελόνι» λέει το θύμα της επίθεσης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Δεν μπορούσα να το αποφύγω, έκανα δεξιά, αριστερά. Τελικά με τα ζόρια το απέφυγα. Τα αίματα τρέχανε από τις πληγές και εγώ έπεσα κάτω στο πεζοδρόμιο».  

Στη συνέχεια ο 71χρονος αναφέρει ότι θαμώνες των καταστημάτων στη οδό Αγίου Παντελεήμονα στη Βουλιαγμένη που αντελήφθησαν το περιστατικό έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ κάποιος από αυτούς τον μετέφερε στο νοσοκομείο.  

Από την επίθεση στον 71χρονο

«Ήρθαν κάποιοι γνωστοί και με σήκωσαν. Ένας κύριος με πήγε στη Βούλα, όπου μου έκαναν αντιτετανικό και ράμματα. Έμεινα εκεί αρκετή ώρα, μου έδωσαν μία αντιβίωση και μετά έφυγα. Στο σπίτι με έφερε η σύζυγος μου. Όπως καθόμουν μου άνοιξε πάλι η πληγή κι έτρεχε όλο το βράδυ αίμα. Πήρα το γιατρό μου και το ρώτησα τι να κάνω; Μου είπε αν ξανατρέξει σε καμιά ώρα να πάω επειγόντως στο νοσοκομείο. Μετά σταμάτησε ευτυχώς», συμπληρώνει στο newsit.gr o άτυχος άνδρας.

Όπως υποστηρίζει ο 71χρονος η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά που κάθονταν στην καφετέρια όχι μόνο δεν του ζήτησε συγνώμη αλλά του έριξε κι ευθύνες για το περιστατικό που σημειώθηκε.

«Η κυρία που το έχει καθόταν στην καφετέρια και το είχε δεμένο. Δεν το είδα εγώ γιατί ήταν πίσω από το θάμνο και όπως πέρασα μου πετάχτηκε από πίσω. Αν περνούσε κανένα παιδάκι εκείνη τη στιγμή, καμιά άλλη κυρία, κάτι ξένοι που περνάνε με καρότσια, θα είχαμε ολόκληρο συμβάν. Δε μίλησα μαζί της γιατί πήρε το σκύλο και έφυγε. Δε μου είπε ούτε γεια, ούτε συγγνώμη. Εκεί νευρίασα! Είναι η κυρία Τσιτσιπά. Του Στέφανου Τσιτσιπά η μητέρα! Τους ξέρουμε, είναι χρόνια εδώ στη Βουλιαγμένη. Πήρε το σκύλο και έφυγε και με έβριζε ότι δεν είδα το σκύλο. Αν είναι δυνατόν! Αν έβλεπα το σκύλο θα καθόμουν εκεί πέρα;».

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version