Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 45χρονη οδηγός σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Λαγκαδά

Και οι δύο απεγκλωβίστηκαν μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία 45χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας τραυματίστηκε, σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη. Το δυστύχημα έγινε γύρω στις 7:30 το απόγευμα της Τρίτης (31.03.2026) στον επαρχιακό δρόμο Κολχικού – Σοχού στο ύψος του Λοφίσκου, στον Λαγκαδά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε όταν το όχημα που οδηγούσε η 45χρονη, συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο άνδρας.

Και οι δύο απεγκλωβίστηκαν μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος με 5 πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεν λειτουργούσε το «κόκκινο» και προσπάθησε να αποφύγει από τη σύγκρουση είπε στην απολογία του ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο στη Ρόδο
Ο 44χρονος, απολογούμενος, υποστήριξε ότι το αποδεικτικό υλικό σε βάρος του είναι ανεπαρκές, ενώ αναφορικά με τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, τις χαρακτήρισε «αντιφατικές»
Ο 44χρονος οδηγός στη Ρόδο 7
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βουλευτές και στελέχη του Οργανισμού ενώπιον των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για τις παράνομες επιδοτήσεις
Για την Παρασκευή (22.05.2026) τη σκυτάλη παίρνουν οι 11 βουλευτές, που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία και των οποίων η ασυλία ήρθη πριν από λίγες εβδομάδες από τη Βουλή
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ