Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

«Δεν μπορούσα να μιλήσω» κατέθεσε η 19χρονη που βιάστηκε μέσα στο Α.Τ. Ομόνοιας

«Δεν μπορούσα να μιλήσω» κατέθεσε η 19χρονη που βιάστηκε μέσα στο Α.Τ. Ομόνοιας

Τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας περιέγραψε στην κατάθεσή της η 19χρονη, δίνοντας λεπτομέρειες σχετικά με το πώς οι δύο αστυνομικοί την παρέσυραν μέχρι τα αποδυτήρια, όπου και την βίασαν…

Σημειώνεται πως την Παρασκευή συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας καθώς η ιατροδικαστική εξέταση εντόπισε ίχνη βιασμού στο σώμα της 19χρονης. Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ «Δεκατιανοί» δημοσιεύτηκε η κατάθεσή της, όπου η νεαρή κοπέλα περιγράφει πως έπεσε θύμα των δύο ανδρών.

Η ίδια ανέφερε πως έφτασε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας την Τετάρτη, για κάποιο εργασιακό θέμα. Εκεί την ενημέρωσαν πως δεν είναι αρμόδια η αστυνομία και τότε οι δύο αστυνομικοί της έπιασαν φιλική κουβέντα.

Η 19χρονη είπε: «Πάνω στη συζήτησή μας μου είπαν ότι περίπου στη 1 θα τελείωνε η βάρδιά τους και να πηγαίναμε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να γνωριστούμε καλύτερα. Θυμάμαι που μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια που βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο τμήμα, η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας και συζητούσαμε.

Έπειτα μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στους χώρους του κτιρίου που βρισκόταν το τμήμα. Συμφώνησα και με οδήγησαν μετά τη σκοπιά στην είσοδο, δεξιά στον χώρο του ισογείου, και αφού κατεβήκαμε κάτι σκαλάκια, φτάσαμε σε ένα δωμάτιο που είχε μια πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα μεταλλικό τραπέζι.

 

Μπήκα στο δωμάτιο μαζί με τους τρεις αστυνομικούς. Κάθισα ενώ εκείνοι στέκονταν όρθιοι, και συνομιλούσαμε. Τότε ο … είπε να σας αφήσω μόνους με τα παιδιά και έφυγε, δεν γνωρίζω πού πήγε. Έπειτα έφυγε και ο … πάλι με το πρόσχημα να μας αφήσει μόνους.

Ο τελευταίος χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα και εγώ, παρότι στην αρχή δεν ανταποκρίθηκα, στη συνέχεια από φόβο ανταποκρίθηκα και εγώ και τον φίλησα. Μετά έβγαλε τη ζώνη και το όπλο του. Βρισκόμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να μιλήσω».

Ο δικηγόρος του ενός αστυνομικού, Δημήτρης Ζορμπάς, μίλησε στην ίδια εκπομπή λέγοντας πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος και των δύο αστυνομικών ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς φαίνεται ότι κατέγραφαν τις πράξεις τους με την κάμερα που φέρουν στην στολή τους…

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις