Ελλάδα

“Δεν πηγαίνουν σε επιχειρήσεις-νοικοκυριά τα 28 δισ.”

 
Σύσκεψη με τους Επιτρόπους του Ελληνικού Δημοσίου στις τράπεζες...
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
παρουσία του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργου Προβόπουλου, είχε στο υπουργείο Οικονομικών ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Αντικείμενο της σύσκεψης κυρίως η πορεία υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης των Τραπεζών με 28 δισ. που είχε αποφασίσει η κυβέρνηση Καραμανλή.
 
«Η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των προγραμματικών της δεσμεύσεων και με συνεργασία των συναρμόδιων υπουργείων, προχωρά σε σημαντικές πρωτοβουλίες όσον αφορά στην ενίσχυση της ρευστότητας και την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα προωθείται γενικότερα η αναθεώρηση του Προγράμματος Αύξησης της Ρευστότητας της Ελληνικής Οικονομίας (28 δισ. ευρώ), το οποίο στην παρούσα του μορφή δεν διοχετεύει την απαραίτητη ρευστότητα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Λιακάδα, ζέστη και ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο – Βροχές σε βόρεια ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά τους 33 με 34, τοπικά στα δυτικά τους 35 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 27 με 29, τοπικά στα νοτιοανατολικά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου
καιρός