Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Δεσμεύθηκε η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου – Φωνές και κλάματα από την Βίκυ Σταμάτη

Δεσμεύθηκε η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου – Φωνές και κλάματα από την Βίκυ Σταμάτη

– Έληξε η πολύκροτη δίκη
– Δεσμεύθηκε η περιουσία του πρώην υπουργού Άμυνας
– Ξέσπασε σε κλάματα Βίκυ Σταμάτη
– “Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου” φώναζε στους δικαστές
– Αποδεσμεύτηκε το σπίτι στο Χαλάνδρι

Με εντάσεις ολοκληρώθηκε η νέα πολύκροτη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη. Η σύζυγος του πρώην υπουργού έκλαιγε ζητώντας να μην φυλακιστεί ξανά ώστε να μπορεί να είναι δίπλα στο παιδί της.

“Αφήστε με να είμαι με το παιδί μου έστω και με φύλαξη”, είπε κλαίγοντας στοπ δικαστήριο, μετά τη λήξη της διαδικασίας. “Είναι προκατειλημμένοι, αδιαφορούν , περιφρονούν τον κόσμο”, φώναξε από το εδώλιο ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Το δικαστήριο αποφάσισε να αποδεσμευθεί το ακίνητο της Βίκυς Σταμάτη στο Χαλάνδρι το οποίο της παραχωρήθηκε με γονική παροχή. Ήταν το ζήτημα που είχε προκαλέσει νωρίτερα την έκρηξη της.

Το δικαστήριο επιδίκασε αποζημίωση 1.570.000 ευρώ υπέρ του δημοσίου, το οποίο παραστάθηκε με ρητή επιφύλαξη, εκ των οποίων η μερίδα του λέοντος (1 εκατομμύριο) επιδικάστηκε στον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Δεσμεύθηκε η περιουσία του Άκη Τσοχατζόπουλου και 13 ακόμα

Επίσης δημεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία 13 κατηγορουμένων.Δεσμεύθηκε η περιουσία του Ακη Τσοχατζόπουλου ενώ αποδευσμεύθηκαν 3 ακίνητα της Αρετής Τσοχατζοπούλου , λογαριασμοί με λίγες χιλιάδες ευρώ (15.000) και τιμαλφή (βαφτιστικά σταυρουδάκια).

Η κόρη του Άκη Τσοχατζοπούλου έχει επιτρέψει ήδη 3 ακίνητα στο δημόσιο από την αρχή της διαδικασίας. Επίσης αποδεσμεύθηκαν 3 ακίνητα και ένα οικόπεδο της πρώην συζύγου, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου καθώς εξ αρχής είχε επιστρέψει στο δημόσιο 1.263.000 ευρώ.

Την Πέμπτη ο Ακης Τσοχατζόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Χαλκίδας ενώ η κόρη του στις φυλακές ελαιώνα. Πιθανόν εκεί θα οδηγηθεί και η Βίκυ Σταμάτη η οποία όμως θα προσπαθήσει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό επειδή είναι μητέρα ανήλικου παιδιού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις