Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΔΕΘ 2018: Η ηχηρή παρουσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και οι 100 Start-up

ΔΕΘ 2018: Η ηχηρή παρουσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και οι 100 Start-up
ΦΩΤΟ από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι αφιερωμένη στην τεχνολογία και καινοτομία και η παρουσία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης θα είναι αναμενόμενα ηχηρή: Το θεματικό περίπτερο “Digital Greece” (Περίπτερο 12) θα φιλοξενήσει 100 Start-ups από τον ευρύτερο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας αλλά και ειδικότερα των πολιτιστικών-δημιουργικών βιομηχανιών και του οπτικοακουστικού τομέα.

Ελληνικές εταιρείες ανάπτυξης ψηφιακών παιχνιδιών (video games), εταιρείες δημιουργίας animation και φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κινηματογράφου, θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εβδομάδα. Την έκθεση θα πλαισιώσουν ανοιχτές στο κοινό συζητήσεις και ομιλίες από επαγγελματίες του χώρου και ειδικούς αναλυτές.

Το στίγμα για το μέλλον της οπτικοακουστικής παραγωγής στην Ελλάδα θα δώσει ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, στο χώρο του Περιπτέρου και παρουσία κοινού, την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00. Τα εγκαίνια του Περιπτέρου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 11:00 π.μ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις